Určování stylopisů v hlavičce přes php – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Určování stylopisů v hlavičce přes php – PHP – Fórum – Programujte.comUrčování stylopisů v hlavičce přes php – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
hajnis0
Newbie
8. 1. 2011   #1
-
0
-

Dobrý den
Chtěl bych se zeptat, přes jaké php příkazy se dá určit použití css souboru na webu. Zamýšlel jsem to udělat přes session, avšak asi to není to pravé ořechové.
session_register('styly');
$_session[styly]=1;
?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<?php
if ($_session['styly']>2)
{
echo "<link rel='stylesheet' type='text/css' href='style.css'>";
}
else
{
echo "<link rel='stylesheet' type='text/css' href='style1.css'>";
}
?>
<title>Untitled</title>
</head>
Pro případné odpovědi děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.153.11.–
Reklama
Reklama
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
8. 1. 2011   #2
-
0
-

rozhodně budou lepší cookies

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
hajnis0
Newbie
8. 1. 2011   #3
-
0
-

Tento by již měl fungovat, avšak hází mi chybu : Cannot modify header information - headers already sent by. Díval jsem se jak se píší v php hlavičky, ale na nic jsem nepřišel, prosím jak odstraním tuto chybovou hlášku.
Děkuji

<?php
$cookie=$_GET['style'];
if($cookie==1)
{
echo "zadal jsi 1";
setcookie ("styly",1);
}
else
{
echo "zadal jsi 2";
setcookie ("styly",2);
}
?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<?php
if ($_COOKIE['styly']== 1)
{
echo "male pismo";
?>
<link rel='stylesheet' type='text/css' href='style.css'>
<?php
}
else
{
echo "velke pismo";

?>
<link rel='stylesheet' type='text/css' href='style2.css'>
<?php
}
?>
<title>Untitled</title>
</head>

<body>

<?php



?>


</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.153.11.–
marioff0
Expert
8. 1. 2011   #4
-
0
-

pred odoslanim hlavicky NESMIE byt odoslany ziadny text...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
hajnis0
Newbie
8. 1. 2011   #5
-
0
-

Díky už to funguje

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.153.11.–
CZechBoY+4
Věrný člen
9. 1. 2011   #6
-
0
-

použití CSS přes PHP?
vůbec nechápu co to zkoušíš...
pokud chceš použít styl č. 2 tak tam dej proměnnou a ne nějaký větvení...

echo "<link rel=stylesheet  type=text/css href=styl$styl.css>\n";

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 43 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý