Canvas iba vo firefoxe? – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Canvas iba vo firefoxe? – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comCanvas iba vo firefoxe? – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
daemontus0
Newbie
8. 1. 2011   #1
-
0
-

Zdravim, mam trochu problem - pracujem na jednom projekte, a vo vyvoji nastal maly zadrhel :D, tak som prisiel poprosit o radu.
Ide o HTML5 element <canvas> - napisal som script ktory na canvas-e kresli ciary v zavislosti od miest kde klikam - skratka kliknem raz, ulozi sa 1. suradnica, kliknem 2. krat, ulozi sa 2. suradnica a spravi sa ciara a pod.
Vo Firefoxe vsetko funguje presne ako ma a nie je najmensi problem. Ale akonahle to spustim v Chrome tak sa po stlaceni tlacidla zacat(zapina sa tym cely script) nestane nic a javascript konzola mi vypise ze funkcia ktoru volam tlacidlom zacat nie je definovana. Co mi pride trochu zvlastne kedze firefoxu to akosi nevadilo :D
Podotykam ze jedine znalosti o JS mam z tohto webu(+ par tutorialov o canvase...), takze ziadny profik nie som.

(script prikladam v subore, nech to tu zbytocne nespinim tymi 170 riadkami :D)

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.167.9.–
Veľkosť posluchárne nerobí myšlienku múdrou.
Reklama
Reklama
daemontus0
Newbie
8. 1. 2011   #2
-
0
-

Este maly poznatok: pokrocil som a zistil som ze v Google chrome ak volam hociktorym eventom(onmousedown a pod.) hociktoru funkciu, stale dostanem tento error... mate s tym niekto skusenosti? dufam ze vam to trochu pomoze...

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.167.9.–
Veľkosť posluchárne nerobí myšlienku múdrou.
daemontus0
Newbie
8. 1. 2011   #3
-
0
-

ok....problem je zda sa vyrieseny - rad by som odkazal autorovy clankov tu na programujte.com ze ked da
<script type='application/javascript;version=1.7'> tak to bude fungovat len v mozzile, a nikde inde,(mozno IE, to som neskusal)
a ze radsej by tam mal dat <script type='text/javascript'>

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.167.9.–
Veľkosť posluchárne nerobí myšlienku múdrou.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 50 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý