Delete v GridView – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Delete v GridView – .NET – Fórum – Programujte.comDelete v GridView – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
lost
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
9. 1. 2011   #1
-
0
-

Ahoj,

chtěl jsem se zeptat jestli někdoneví jak nahradit strandartní tlačítko delete v GridView v asp.net obrázkem a to samé pro tlačítko Edit.

Mám je tam standartně přidané přes AutoGenerateDeleteButton = true; a AutoGenerateEditButton = true;

Díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.91.219.–
Reklama
Reklama
9. 1. 2011   #2
-
0
-

Ahoj,

nejlepší bude vytvořit si tlačítka vlastní, kdy jako CommandName použiješ název akce, tj. Delete, Edit, Update nebo Cancel. Tebou zmíněný vlastnosti pochopitelně nastav na false.

<asp:TemplateField>

<ItemTemplate>
<asp:LinkButton ID="LinkButton1" runat=server
Text="Delete" CommandName="Delete"
OnClientClick="return confirm('Určitě?!?')"/>
</ItemTemplate>
</asp:TemplateField>

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.157.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
lost
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
10. 1. 2011   #3
-
0
-

To djanosik : Funguje díky..

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.91.219.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 71 hostů

Podobná vlákna

GridView — založil Koky

GridView — založil Joudicekkk

Sorting v GridView C# — založil Ruda

GridView refresh — založil Petr.

Gridview a scrollování — založil labuzník

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý