Skripty – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Skripty – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.comSkripty – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com

 

3. 3. 2006   #1
-
0
-

Ve skriptech radil nejakej sexmen. Mohl by to tam nejakej mod procistit?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
krtek0
Návštěvník
3. 3. 2006   #2
-
0
-

CommanderZ napsal:

Ve skriptech radil nejakej sexmen. Mohl by to tam nejakej mod procistit?


d?kujeme za upozorn?n?, jakmile p??jde curo se o to postar?me, j? tam toti? nem?m pr?va

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
BAFIKY BAF, NESEŽRALS HO?! krtek alias pařmen, abyste věděli :)
krtek0
Návštěvník
3. 3. 2006   #3
-
0
-

Právě jsem to vyčistil.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
BAFIKY BAF, NESEŽRALS HO?! krtek alias pařmen, abyste věděli :)
Jiří Chytil0
Věrný člen
3. 3. 2006   #4
-
0
-

Když jsme u těch scriptů, Curo, kdy je budeš přesouvat sem?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
3. 3. 2006   #5
-
0
-

Ty bes je chtel presunout i s obsahem? Na to by si musel na dva tydny na plnej uvazek najmout otroka :cz:

Ale chtelo by to, treba i za cenu ztraty obsahu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
krtek0
Návštěvník
3. 3. 2006   #6
-
0
-

CommanderZ napsal:

Ty bes je chtel presunout i s obsahem? Na to by si musel na dva tydny na plnej uvazek najmout otroka :cz:

Ale chtelo by to, treba i za cenu ztraty obsahu


otrok na obzoru, přihlašuji sunmaye :P

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
BAFIKY BAF, NESEŽRALS HO?! krtek alias pařmen, abyste věděli :)
3. 3. 2006   #7
-
0
-

sunmay ma hlas i ode me :pche:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Jiří Chytil0
Věrný člen
3. 3. 2006   #8
-
0
-

Mrchy ....
no ale proč ne když mi někdo řekne jak ....
ale za odměnu bych chtěl administraci těch skryptů ....
a co kdyby se místo otroka říkalo násilný/dobrovolně zvolený pracovník ....
tak sdružujem sdružujem ....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
Lukáš Churý
~ Šéfredaktor
+8
Hero
4. 3. 2006   #9
-
0
-

Pokud se opravdu dobrovolně hlásíš jako kopírovatel obsahu do budoucího nového integrovaného systému, beru tě za slovo a píšu si to (nemáte někto tužku??)

Dejte mi výdech.. jsem z toho fóra vymáčklej, mám teď na starosti hlavně školu..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Peter D.0
Expert
4. 3. 2006   #10
-
0
-

tiez som rozmyslal o spolupraci ale nie nejake kopirovanie.
:)
Ja by som pomohol s opravou úloh v kurze c++. (hlavny důvod je sa oboznamit s castymi chybami a ja sam sa ich vyvarovat)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Jiří Chytil0
Věrný člen
4. 3. 2006   #11
-
0
-

Jo já se do toho klidně pustím za sobotu by se to snad dalu dodělat když tam teď přestanete dávat příspěvky :)
Jinak to mám i na neděli :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
4. 3. 2006   #12
-
0
-

Oops, vy jste neco delali s databazi tech skriptu?



Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /mnt/data/accounts/p/programujte/data/www/scripty/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /mnt/data/accounts/p/programujte/data/www/scripty/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /mnt/data/accounts/p/programujte/data/www/scripty/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Kritická chyba

Could not connect to the database

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Luk?? Chur?
~ Šéfredaktor
+8
Hero
4. 3. 2006   #13
-
0
-

Diky, ja zapomnel zmenit pristup k db (localhost->mysql)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Farundel0
Super člen
29. 3. 2006   #14
-
0
-

Nevim jak ostatni, ale ja ma docela problemy se [url=http://programujte.com/scripty.php?kam=vypiszpravu&tema=30&dotazid=67]skriptarnou[/url]
Opera i firefox mi nezobrazi spravny odsazeni zdrojovych kodu, Exploder mi odsazeni zobrazi, ale zase udela za kazdym radkem mezeru a navic celou stranku totalne rozhazi...
Nema nekdo stejny problem?

UPDATE: Super, Curo, diky moc! V exploreru sice to zvlastni odradkovani zustalo porad, ale aspon to lidi, co ho pouzivaj donuti si nainstalovat nejake poradnej prohlizec ;o)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý