Asynchronní komunikace – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Asynchronní komunikace – .NET – Fórum – Programujte.comAsynchronní komunikace – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Jan Knížek
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
13. 1. 2011   #1
-
0
-

Dobrý den, mám problém.
Nejdříve spustím jeden program(jako server) pomocí net socket.

Socket s = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp);

s.Bind(new IPEndPoint(IPAddress.Any, 1));
s.Listen(16);

Poté se jiným programem připojím.
 s.Connect("192.168.1.1", 1);

Až sem je vše v pořádku.
Poté odešlu k serveru data:
   int delka = s.Send(data);

v promenné délka je 1, tzn., že data odeslal(alespoň doufám)
Poté je přijmu:


s.Blocking = true;
klient = s.Accept();
velikost_dat = s.Receive(data, data.Length, 0);

Data se nepřijmou, v proměnné velikost dat je 0. Zkoušel jsem kontrolovat běh programu a programy se k sobě připojí, ale server nedokáže přijmout data.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.133.–
CZechBoY+4
Věrný člen
17. 1. 2011   #2
-
0
-

asynchronní komunikace? nevidim ani jeden řádek s obsahem Async :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
nervak0
Věrný člen
17. 1. 2011   #3
-
0
-

klient.Receive

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Jan Knížek
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
18. 1. 2011   #4
-
0
-

CZechBoY: Asynchronní komunikaci jsem ještě nestihl zapojit;), omlouvám se za špatný nadpis.
nervak:díky moc, klient.Receive a vše funguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.133.–
CZechBoY+4
Věrný člen
22. 1. 2011   #5
-
0
-

BeginReceiveFrom ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.37.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Asynchronni sockety — založil Mara

Asynchronní metody — založil RePRO

Komunikace — založil Zelenáč

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý