Už chvíli se tu párám s chybou C2079 viz http://msdn.microsoft.com/en-us/library/9ekhdcxs%28v=vs.80%29.aspx. Mám přesně tu samou situaci jako v příkladech c a d. Pokud použiji tam uvedené řešení, tzn. použít pointer, tak vše funguje. Jenže mi to poté přijde jako zbytečná práce navíc - musím definovat operátor přiřazení i u třídy, kde jinak není potřeba.
Lze nějak vyřešit C2079 s automatickou správou paměti? Předem děkuji za každou odpověd.
Fórum › C / C++
Nechápu chybu C2079 - lze vyřešit bez pointeru?
Omlouvám se za zbytečný topic; 2 minuty po odeslání vlákna jsme si všiml velice stupidní chyby, která řeší můj problém. Nyní už všechno chápu.
To Fenry : V tomto případě byl mojí chybou překlep, kterého jsem si nevšiml; díky němu to celé nedávalo smysl. Když jsme si ho všiml, tak to všechno začalo dávat smysl - ona chyba C2079 je celkem jasná; konstrukce, která vyžaduje nekonečné množství paměti.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 45 hostů
Podobná vlákna
Chyby ve zdrojáku, nechápu chybu [C++ Error] Unit1.cpp(32): E2054 M… — založil Choco-TUx
Lze automaticky spouštět scripty i bez otevřeného prohlížeče? — založil Maniik
Mně nejdouce vyřešit rovnice — založil Adéla
Nechápu — založil don_Dominique
Komplikovaná reinstalace windows - jak vyřešit bootování — založil yaqwsx
Moderátoři diskuze