Nechápu chybu C2079 - lze vyřešit bez pointeru? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nechápu chybu C2079 - lze vyřešit bez pointeru? – C / C++ – Fórum – Programujte.comNechápu chybu C2079 - lze vyřešit bez pointeru? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
yaqwsx+9
Posthunter
13. 1. 2011   #1
-
0
-

Už chvíli se tu párám s chybou C2079 viz http://msdn.microsoft.com/en-us/library/9ekhdcxs%28v=vs.80%29.aspx. Mám přesně tu samou situaci jako v příkladech c a d. Pokud použiji tam uvedené řešení, tzn. použít pointer, tak vše funguje. Jenže mi to poté přijde jako zbytečná práce navíc - musím definovat operátor přiřazení i u třídy, kde jinak není potřeba.
Lze nějak vyřešit C2079 s automatickou správou paměti? Předem děkuji za každou odpověd.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.88.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Reklama
Reklama
yaqwsx+9
Posthunter
13. 1. 2011   #2
-
0
-

Omlouvám se za zbytečný topic; 2 minuty po odeslání vlákna jsme si všiml velice stupidní chyby, která řeší můj problém. Nyní už všechno chápu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.88.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Fenry0
Newbie
13. 1. 2011   #3
-
0
-

To yaqwsx : Myslím že je to tím, že kompilátor neví jaký objekt má vytvořit, protože deklarace třídy je až za místem použití. Tohle je ale pouze doměnka lamy :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.235.–
yaqwsx+9
Posthunter
13. 1. 2011   #4
-
0
-

To Fenry : V tomto případě byl mojí chybou překlep, kterého jsem si nevšiml; díky němu to celé nedávalo smysl. Když jsme si ho všiml, tak to všechno začalo dávat smysl - ona chyba C2079 je celkem jasná; konstrukce, která vyžaduje nekonečné množství paměti.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.68.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Fenry0
Newbie
13. 1. 2011   #5
-
0
-

To yaqwsx : Teď nechápu, proč by ta konstrukce měla vyžadovat nekonečné množství paměti?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.235.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
14. 1. 2011   #6
-
0
-

To Fenry : většinou je to kvůli tomu, že třída B si vytvoří ve stacku třídu A, ta si zase vytvoří třídu B, ta zase A, a takhle pořád dokola...

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.98.158.–
All you need is vision and time.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 67 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý