Tvorba keygeneratoru – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Tvorba keygeneratoru – C / C++ – Fórum – Programujte.comTvorba keygeneratoru – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Michal0
Návštěvník
17. 11. 2006   #1
-
0
-

Zajímalo by mě ,
jak se dělají keygenerátory na nějaký software.(serial number)
Jak to funguje atd, chci to využít pouze pro studijní učely :).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michalek http://dragon.profitux.cz/images/smajlici/ilovewindows.gif
Pinkava Pavel0
Stálý člen
17. 11. 2006   #2
-
0
-

Musis znat logaritmus podle ktereho se generuji ty seriovy cisla. Kdysi jsem si napsal keygen na stary acdsee ve VB. Spousta se jich da najit na netu. Jenom spravne hledat. Nebo ziskat nekolik klicu k danymu softwaru a hledat mezi nimi zavislosti, ale i to je dost obtizne. Jinak je to vlastne jenom generator cisel podle urcitych pravidel generovani.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Něco tak nepatrného, jako je mávnutí motýlích křídel, může způsobit uragán, který zasáhne celý svět. -- teorie chaosu --
Murmand0
Duch
17. 11. 2006   #3
-
0
-

Jednou jsem na netu našel nádherný návod od Deviant crew... Dokonce měli i program, který ti vyrobí keygen na základě znalosti logaritmu... Jestli ty stránky ještě někdy najdu, tak sem hodím odkaz...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Murmand0
Duch
17. 11. 2006   #4
-
0
-

Tak už fakt nevím přesně, ale na http://www.gamecopyworld.com/ se dočteš taky hodně zajímavého...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
17. 11. 2006   #5
-
0
-

no vidite a ja si myslel ze ten program ma v sobe jen treba 10 klicu co jedou furt dokola :ms_0002:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Zdeněk Večeřa
~ Korektor
0
Grafoman
17. 11. 2006   #6
-
0
-

pin2k píše:#
# Musis znat logaritmus podle...



Jenom pro upřesnění, opravdu logaritmus, nebo algoritmus?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
eMan0
Stálý člen
17. 11. 2006   #7
-
0
-

Zdeny píše:#
#

pin2k píše:#
# Musis znat logaritmus podle...

#
##
#Jenom pro upřesnění, opravdu logaritmus, nebo algoritmus?



myslím že algoritmus :),
jestli se chces dozvedet vic o crackovani tak na je dokonce ceska knizka o crackovani, ale cely to bude chtit dobre znalosti programovani.-

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal0
Návštěvník
17. 11. 2006   #8
-
0
-

Murmand píše:#
# Tak už fakt nevím přesně, ale na http://www.gamecopyworld.com/ se dočteš taky hodně zajímavého...



kdyz tak se zkus mi podivat rad bych to videl :) hodne me to zajima

eMan píše:#
#

Zdeny píše:#
#

pin2k píše:#
# Musis znat logaritmus podle...

#
##
#Jenom pro upřesnění, opravdu logaritmus, nebo algoritmus?

#
##
#myslím že algoritmus :), #
#jestli se chces dozvedet vic o crackovani tak na je dokonce ceska knizka o crackovani, ale cely to bude chtit dobre znalosti programovani.-



jak se jmenuje budou vanoce a jeste nevim co podstromecek :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michalek http://dragon.profitux.cz/images/smajlici/ilovewindows.gif
eMan0
Stálý člen
17. 11. 2006   #9
-
0
-

http://www1.vltava.cz/default.asp?bShowGoodsList=True&bShowSearchForm=True&nDepartmentID=170&sSearchBasic=crack&x=15&y=11

vyber jsi, ale necekej ze to z tebe udela crackera za 21 dni :ms_0032:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
eMan0
Stálý člen
18. 11. 2006   #10
-
0
-

a tedka jsem jsi vsimnul ze tady na prg.com jsou dokonce calnky o crackovani, takze e stacilo podivat semka :O :O

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal0
Návštěvník
18. 11. 2006   #11
-
0
-

To eMan:když mam třeba z 3 Serial number,jde z nich vypočítat nějaký vzorec z kterých bych potom generoval :) ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michalek http://dragon.profitux.cz/images/smajlici/ilovewindows.gif
Marek0
Návštěvník
18. 11. 2006   #12
-
0
-

To Michalek: Ked mam vyherne cisla hry LOTTO od roku 1994, tak ide z nich vypocitat vzorec, ktory by mi vygeneroval nasledujudu paticu vyhernych cisel? :P

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal0
Návštěvník
18. 11. 2006   #13
-
0
-

To myth: Asi ne, protože v loterie je to náhodně, ale program má určitý postup, alespoň si to myslím :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michalek http://dragon.profitux.cz/images/smajlici/ilovewindows.gif
Marek0
Návštěvník
18. 11. 2006   #14
-
0
-

http://www.amazon.com/New-Millennium-Lotto-Strategy-Breakthrough/dp/1420817566/sr=8-1/qid=1163871700/ref=pd_bbs_1/102-6734496-0636117?ie=UTF8&s=books
http://www.amazon.com/Lottery-Master-Guide-Gail-Howard/dp/0945760388/sr=8-3/qid=1163871700/ref=pd_bbs_3/102-6734496-0636117?ie=UTF8&s=books
http://www.amazon.com/Lotto-Pro-2006-Lottery-Software/dp/B0006I7FQS/sr=8-5/qid=1163871700/ref=pd_bbs_5/102-6734496-0636117?ie=UTF8&s=software

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
mad_nightmare
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
18. 11. 2006   #15
-
0
-

jo, loterie je skutecne nahodna, ale algoritmus overujici klice (v programu) a aloritmus generujici klice, ktere tim overenim projdou ani nahodne byt nemuzou protoze neni zpusob jak je nahodne udelat (na cmp se nedaji generovat nehodna, ale pouze pseudonahodna cisla :) )

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal0
Návštěvník
18. 11. 2006   #16
-
0
-

To mad_nightmare:takže to funguje tak,že se udělá databáze v progermau do ní se dá 300 serial number a pak se náhodně vybírá ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michalek http://dragon.profitux.cz/images/smajlici/ilovewindows.gif
eMan0
Stálý člen
18. 11. 2006   #17
-
0
-

To mad_nightmare: ne uplne nahodne nejsou ale to nema nic delat s tim ze na cmp jsou pouze pseudonahodna cisla, navic je to jenom slovickareni...

To Michalek: tady na prg.com mas clanek o crackingu, tak nebud linej a precti jsi ho a nastuduj, nejlip vsech 5...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal0
Návštěvník
19. 11. 2006   #18
-
0
-

To eMan:jj koukal jsem

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michalek http://dragon.profitux.cz/images/smajlici/ilovewindows.gif
14. 12. 2006   #19
-
0
-

o tom crackingu -- pokud se na něco budete potřebovat zeptat tak na www.t4c.ic.cz/forum vam radi pomuzou (Ale musite se zaregistrovat)
Ja sem taky chtěl umět keygeny tak sem zašel sem a ted se ucim C++ a doufam ze to zvladnu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Funguju na HYBRIDNÍ pohon
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Podobná vlákna

Tvorba 3D her — založil spartan13

Tvorba her — založil bohetik

Tvorba OS Pascal — založil FrewCen

Tvorba webu — založil Martin Andráši

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý