Error: query was empty – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Error: query was empty – PHP – Fórum – Programujte.comError: query was empty – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Ilja
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
14. 1. 2011   #1
-
0
-

Mám takýto kód a neviem v čom je problém



<?

include 'configdb.php';

$men=$_POST[me];
$tab=$_POST[kat];
echo $men;

$vysledek= mysql_query("select * from muzi where meno= '".$men);
//$zaznam=mysql_fetch_array($vysledek);

if (mysql_query($vysledek,$con))
{
while($row = mysql_fetch_array($vysledek))
{
echo $row['meno'] . " " . $row['body'];
echo "";
}
}
else {
die('Error: ' . mysql_error());}




mysql_close($con) ;

?>



vstupné údaje sú z formulára
to meno mi vypíše, ale keď ho chcem nájsť v tabuľke a vypísať všetko k nemu, tak vždy ten Error. Prosím o pomoc ľ udia

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.65.–
nosko
~ Anonymní uživatel
140 příspěvků
14. 1. 2011   #2
-
0
-

Máš tam 2 krát mysql_query ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.68.–
Ilja
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
14. 1. 2011   #3
-
0
-

akosi stále nechápem

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.65.–
insider0
Věrný člen
14. 1. 2011   #4
-
0
-

no, na radku 10 vykonas svuj dotaz a na radku 13 se ho jakoby snazis vykonat znovu, ale na radku 13 v tom parametru neni SQL dotaz, ale jeho vysledek - coz se pro mysql_query tvari jako prazdny dotaz.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.33.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Java - xml dom empty tag — založil Lenka

Session vs. Query do DB — založil jerkyrama

Okamžitá QUERY — založil Jetti

Query string — založil 3bit

Vykonanie nového QUERY — založil ROBOKOP

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý