Zdravím, rád bych se naučil C++, něco málo o tom vím, ale radši bych se učil od základů, mohli byste mi prosím nějakou knížku doporučit ?
Fórum › C / C++
Knížka, která dobře naučí C++ od základů ?
jo, ještě chci říct, abych uměl - například po sérii těch knih psát nějaký menší hry - jako hodně menší :) a hlavně se chci pak naučit OpenCL, ovšem na OpenCL ještě žádná knížka česká není že ?
Ahoj, zkoukni tento seznam http://stackoverflow.com/questions/388242/the-definitive-c-book-guide-and-list :)
dobře, já bych rád něco v češtině prosím
Nemyslel jste spíš OpenGL ?Darkhunter napsal:
jo, ještě chci říct, abych uměl - například po sérii těch knih psát nějaký menší hry - jako hodně menší :) a hlavně se chci pak naučit OpenCL, ovšem na OpenCL ještě žádná knížka česká není že ?
To crAzY^ : Právěže ne - Rozumíme tě od začátku a velice dobře naučí používat STL. Potom se nemoříš s pointery a podobně hned od začátku. Dá ti to rychlejší start. Mistrovství ti potom dá ucelený přehled o jazyku včetně low-level fičur, které stejně mají pro tebe význam až v pozdější fázi, kdy potřebuješ tvořit vlastní, složitější třídy
To Fenry :
nene nemyslel, myslel jsem OpenCL na fyziku ve hrách a výpočty pomocí grafiky
2.vydanie alebo 3.vydanie je dobre ? nebudem davat 50Ecok za nieco co mi nepomoze alebo nebudem tomu rozumet...
/ide o to ze knizky v elektronickej podobe su dobre ale nedaju sa citat bez vypnuteho PC(radsej viazana forma)
-ja si myslim ze v Mistrostvi C++ budu aj zaklady pisane urcite .
-je lepsie kupit hu v kammenom shope ci net shope? ci inzerate
ktore z tychto knih by ste mi odporucili ?:
http://www.martinus.sk/?uMod=list&uTyp=search&uQ=c%2B%2B
5.2.2011
dneska som si bol do Panta Rey kupit tuto knizku ...hruba 1120 stranova publikacia...Bestseller
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
C# mam zakladu a co dal ? — založil Maro
Tip na materiály - cvičení základů C++ — založil Neuromancer
Knížka C++ — založil Honza
3D knizka C++??? — založil Tomas
Moderátoři diskuze