Nelze přečíst COOKIE – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nelze přečíst COOKIE – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comNelze přečíst COOKIE – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Figa0
Super člen
16. 1. 2011   #1
-
0
-

Ahoj mám tento kód:



function Get_Cookie( check_name ) {
// first we'll split this cookie up into name/value pairs
// note: document.cookie only returns name=value, not the other components
var a_all_cookies = document.cookie.split( ';' );
var a_temp_cookie = '';
var cookie_name = '';
var cookie_value = '';
var b_cookie_found = false; // set boolean t/f default f

for ( i = 0; i < a_all_cookies.length; i++ )
{
// now we'll split apart each name=value pair
a_temp_cookie = a_all_cookies[i].split( '=' );


// and trim left/right whitespace while we're at it
cookie_name = a_temp_cookie[0].replace(/^\s+|\s+$/g, '');

// if the extracted name matches passed check_name
if ( cookie_name == check_name )
{
b_cookie_found = true;
// we need to handle case where cookie has no value but exists (no = sign, that is):
if ( a_temp_cookie.length > 1 )
{
cookie_value = unescape( a_temp_cookie[1].replace(/^\s+|\s+$/g, '') );
}
// note that in cases where cookie is initialized but no value, null is returned
return cookie_value;
break;
}
a_temp_cookie = null;
cookie_name = '';
}
if ( !b_cookie_found )
{
return null;
}
}


A pak to volám takto:


if(Get_Cookie('3456') != null) { document.getElementById('v3456').style.display = 'block'; }

Bohužel to tu cookie nikdy nenajde. Jsem si jistý, že je nastavena. Nsstavil sem ji tedy PHP, ale to snad nevadí. Pokud dám, že se == null vše proběhne, takže v jiném kódu problém není. Nevíte kde by mohl být problém? Předem děkuji za odpovědi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.38.–
yetty_001
~ Redaktor
+5
Super člen
16. 1. 2011   #2
-
0
-

Mě ta funkce funguje. Jsi si jistý, že se ti ta cookie opravdu vytváří? Já na to používám ve Firefoxu Firebug + Firecookie. V různých prohlížečích to určitě taky půjde nějak zjistit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.180.203.–
m->29+6
Super člen
17. 1. 2011   #3
-
0
-

Ak to skúšaš v Chrome tak musíš byť online. A ešte taká otázka: Čo robí tento /^\s+|\s+$/g RE?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.51.–
Figa0
Super člen
21. 1. 2011   #4
-
0
-

Děkuji, ale vím že cookie existuje mám na to nástroj do ff, ale prostě jí to nenajde nebo já už fakt nevim:(

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.38.–
nervak0
Věrný člen
21. 1. 2011   #5
-
0
-

Když ji to nenajde, tak tam asi není. Normálně tam šoupni alert(document.cookie); a uvidíš jestli a co tam je.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Js a cookie — založil grump

Cookie — založil joker

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý