C# program – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# program  – C / C++ – Fórum – Programujte.comC# program – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
xpiii
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
18. 1. 2011   #1
-
0
-

Pomocí cyklu for vypočtěte faktorial zaddaného čísla(kontrola přípustné velikosti čísla,aby nedocházelo k pokusum o zobrazeni přiliš velkého vysledku) a součet lineární řady tvořené čísly 1,2.....(zadané_číslo -1), zadané_číslo

Jelikož jsem na pc kde je pouze opera tak bych to od někoho potřeboval rychle naprogramovat(nejlíp C#,ale je to buřt) a upnout hotovej program na edisk atp....budu vám neskonale vděčnej :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.133.–
Reklama
Reklama
SeraphCZ0
Stálý člen
18. 1. 2011   #2
-
0
-



public static int faktorial(int cislo)
{
int vysledek = 1;
for(int i =1;i<=cislo;i++)
{
vysledek *= i;
}
return vysledek;
}
public static int soucet(int cislo)
{
int vysledek = 0;
for(int i=1;i<cislo;i++)
{
vysledek += i;
}
return vysledek;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.186.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 74 hostů

Podobná vlákna

Program z C — založil gaspo

Program — založil man123

Program — založil bohetik

Program — založil Dalibor

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý