Když se chci podívat na nějaký vypracovaný úkol, úkáže se mi pouze, kdo úkol známkoval, od koho je atd.
Úkol samotný už nevidím. Používám Internet Explorer 8, OS Windows XP. Zkoušel jsem u Exploreru kompatibilní zobrazení, ale pořád ta samá stránka. Dokonce k některým lekcím se mě neukáže ukázka z kodu. Jen u notebooku, kde je sice taky IE8 mi úkol problikne před očima a pak zmizí, ale jde stránku zastavit, takže úkol nebo kod je možno vidět.
Fórum › Návrhy na vylepšení
Nezobrazují se mi úkoly k lekcím
To Ahoj3 : Ahoj, můžeš, prosím, sem dát link, u kterého úkolu se ti to např. děje? Díky!
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Když se chci kouknout na nějaký vypracovaný úkol z Pythonu úkol se nezobrazí a nebo jenom na stránce problikne a pak zmizí. Díval jsem se ještě např.: na úkoly z PHP, C++, Java a ty se mi zobrazují, ale u Pythona nic :(
Tady je ten link na nějaký úkol z Pythona: http://programujte.com/?akce=ukol&id=970
U této lekce se mi zase neukáže script (hned na začátku pod menším nadpisem Začínáme) : http://programujte.com/?akce=clanek&cl=2005092501-python-10-lekce
To Ahoj3 : A jaký používáš prohlížeč?
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů
Podobná vlákna
Nezobrazují se mi úkoly — založil Ahoj3
Nezobrazování úkolů k lekcím — založil Ahoj3
Nezobrazují se mi některá vlákna — založil geckon
Pomoc - nezobrazují se mi .png v IE7 — založil Jenda
[Win7] Na 2 oddílech (1 HDD) se nezobrazují ikony u .exe — založil CZechBoY
Moderátoři diskuze