Jak dostat proměnou z Form1 do From2 ? – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak dostat proměnou z Form1 do From2 ? – .NET – Fórum – Programujte.comJak dostat proměnou z Form1 do From2 ? – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Zuben0
Stálý člen
24. 1. 2011   #1
-
0
-

Dobrý den, potřeboval bych pomoct, udělal jsem si takový přihlašovací prográme s databasy, přihlášení funguje normálně a jakmile se přihláším tak mě to má dostat do Form2, to jde taky, ale potřeboval bych aby se to jméno se kterým se uživatel přhlašovat(tedy promena) dostala do do Form2. Prosím jak to udělám ? Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.9.–
Reklama
Reklama
nervak0
Věrný člen
24. 1. 2011   #2
-
0
-

Třeba napíšeš konstruktor s parametrem, nebo zvláštní funkci, nebo veřejnou proměnnou, nebo něco...

Form2 f = new Form2(data);
Form2 f = new Form2();

f.setData(data);
Form2 f = new Form2();

f.data = data;

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Ivo
~ Anonymní uživatel
93 příspěvků
24. 1. 2011   #3
-
0
-

Třeba: udělej další konstruktor ve form2, kterému předáš jako parametr udaj, ktery chces prenest a ten si pak ulozis do nejake promenne. pr:



public Form2(string promenna1)
: this()
{
this.promenna = promenna1;
}



a při vyvolání formu budeš místo
 new Form2().Show();

používat
new Form2(promenna_X).Show();

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.34.–
Zuben0
Stálý člen
25. 1. 2011   #4
-
0
-

Děkuji, už to funguje, akorát když dám aby label se rovnal tomu jmenu, tak musím kliknout na label aby se objevilo jméno (přes event), nedá se to nějak udělat bez eventu ? Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.9.–
nervak0
Věrný člen
26. 1. 2011   #5
-
0
-

label.Text = jmeno;

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 250 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý