Rank Bar – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Rank Bar – CSS – Fórum – Programujte.comRank Bar – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Bar
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
25. 1. 2011   #1
-
0
-

Ahojte, pokúšal som som sa vytvoriť nejaký jednoduchý "Ranking Bar" vytvoril som niečo takéto:

<div style="background:white;border:2px solid black;height:20px;width:100px;">

<div style="background:green;height:20px;width:12px">Tvoj rank</div>
</div>

všetko ide fajn, ale rád by som to nejakým spôsobom upravil tak, že ak sa zmenší šírka, toho zeleného pozadia, automaticky sa "odkrojí" z "Tvoj rank", mohli by ste mi tento kód nejak po-upraviť, alebo niečo tam dodať tak, aby daný text vo vnútri, nebol ovplyvniteľný šírkou?

Ďakujem!

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.210.–
Reklama
Reklama
CZechBoY+4
Věrný člen
25. 1. 2011   #2
-
0
-

Ten rank je jen čára nebo jak to je?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Bar
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
25. 1. 2011   #3
-
0
-

malo by to vyzerať nejako takto:


Z PHP by sa načítala hodnota, ktorá by sa dala do šírky zeleného pozadia, ale ako som písal vyššie, chcel by som do tej kolonky vložiť aj text, bez toho aby rozloženie textu ovplyvňovala šírka...

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.210.–
CZechBoY+4
Věrný člen
25. 1. 2011   #4
-
0
-

tak tohle můžeš udělat GD knihovnou v PHP nebo udělat DIV v DIVu třeba :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
bar
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
26. 1. 2011   #5
-
0
-

Radšej by som asi využil ten, div, ale ako na to mohol by si prosím napísať ako na to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.210.–
CZechBoY+4
Věrný člen
26. 1. 2011   #6
-
0
-

<div style="width:100px;height:10px"><div style="width:20px;background:green;height:10px"> </div></div>

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.165.–
Bar
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
26. 1. 2011   #7
-
0
-

Ďakujem, za pomoc!

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.210.–
CZechBoY+4
Věrný člen
26. 1. 2011   #8
-
0
-

funguje?
tu šířku měníš podle toho jakej má rank

nebo třeba můžeš přes procenta, když dáš width:20% tak bude mít třeba pětinu maximálně možnýho ranku :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

Status bar — založil RG-Bot

Progress bar — založil lot

Progress bar (OpenGL) — založil gaben

Opera a status bar — založil olgo

Progress bar vo webovej aplikácií ... — založil Anonymní uživatel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý