Strankovani obrazku – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Strankovani obrazku – PHP – Fórum – Programujte.comStrankovani obrazku – PHP – Fórum – Programujte.com

 

W4RDON0
Duch
27. 1. 2011   #1
-
0
-

Dobrý den, mám kod na výpis obrazku ze slozky a potrebuju strankovani už jsem něco vytvořil ale nefunguje (porad se mi zobrazuji obrazky na jedne strance) prosim vcem je chyba dekuji.

<?php

$slozka = "./obrazky/"; //zvolíme složku ze které chceme vypsat soubory
$nahled = "nahledy"; //název složky pro miniatury
$vypis = opendir($slozka); //otevře složku
$celkem = '0'; //začátek počtu fotek

$spolu = count($celkem);
$pocet = 1;
$od = (isset($_GET['od']) && $_GET['od'] < $spolu) ? (int)$_GET['od'] : 0;

while (false!==($file = readdir($vypis))) //načtou se soubory
{
if($file!="."&&$file!=".."&&!is_dir($file)&&$file!=$nahled) //preohledáme složku...
{
$celkem++; //...sečtem počet fotek...
for($i = $od; $i < $od + $pocet && $i < $spolu; $i++) {
if (file_exists($slozka.$nahled.'/'.$file))
{ //pokud existuje náhled tak ho zobrazíme...
echo "<a href=\"obrazky/".$file."\" ><img src=\"obrazky/nahledy/".$file."\" alt=\"".$file."\"> </a> \n";
}//pokud neexistuje tak ho vytvoříme...
else echo "<a href=\"obrazky/".$file."\" ><img src=\"thumb.php?nazev=".$file."\" alt=\"".$file."\"> </a> \n";
} }
} echo '<br>Celkem fotek v galerii: '.$celkem; // vypíšeme počet fotek v halerii...
for($i = 0; $i < $spolu; $i += $pocet)
echo '<a href="?od=' . $i . '">' . ($i / $pocet + 1) . '</a> | ';
closedir($vypis); //zavřeme složku
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.251.250.–
marioff0
Expert
27. 1. 2011   #2
-
0
-

vloz ten kod do tagov... takto sa tam neda vobec orientovat

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
CZechBoY+4
Věrný člen
27. 1. 2011   #3
-
0
-

používám scandir a ten udělá pole se souborama očíslovaný v poli $soubory[90] třeba je 91. soubor
takže bych tam dal FOR(i=$pocet*strana;$i<=$pocet;$i++) a pak byhc si posutpně zobrazoval soubory $soubory[$i]

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Podobná vlákna

Strankovani — založil D-Fox

Strankovani — založil FrEnkLiN

Stránkování — založil JMM

DATALIST STRANKOVANI — založil kironet

[DB] - stránkování - Limit — založil Michal115

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý