Dve funkcie v jednom js subore – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Dve funkcie v jednom js subore – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comDve funkcie v jednom js subore – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Grungy0
Super člen
28. 1. 2011   #1
-
0
-

Zdravím vás, chcel by som sa vás spýtať prečo keď si vytvorím .js súbor v ktorom sú len funkcie, potom ho pridám do index.php cez <script type="text/javascript" src="funkcie.js"></script> v hlavičke a potom chcem v kóde volať tieto funkcie napr <script type="text/javascript" >funkcia1()</script> tak sa prehliadač tvári ako keby poznal len tú prvú a tie ostatné už nie. Nejak mi nejde do hlavy čo robím zle.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.123.100.–
Prvý náznak hlúposti, je pocit geniality.
Reklama
Reklama
General0
Návštěvník
29. 1. 2011   #2
-
0
-

Pošli odkaz na tu stránku. Nevim jak to s tim souvisí, ale lákalo by mě zkusit až po načtení je zavolat:

window.onload = function() {

//.. tady je zavolej
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.10.–
CZechBoY+4
Věrný člen
29. 1. 2011   #3
-
0
-

viděl bych to na uzavření jedný funkce do druhý, zkontroluj závorky
stáhni si FireBug do firefoxu nebo to prostě něčim očekuj ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý