Multiupload - index problém – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Multiupload - index problém – PHP – Fórum – Programujte.comMultiupload - index problém – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
3. 2. 2011   #1
-
0
-

Ahoj,
mám multiple upload přes jQuery AJAX a PHP. Jednu dobu mi to fungovalo, pak sjem tam ale něco upravoval a háže mi to chybu s neidentifikovaným indexem..nevím proč.

Tady je index.php:

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css" />
<script type="text/javascript" src="js/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/jquery_ui.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$("#upload-form").submit(function() {
var src = $(this).serializeArray();
$.ajax({
type: "POST",
url: "upload.php",
data: src,
success: function(response) {
$('#uploaded-files').append(response);
}
});
return false;
});
});
</script>
</head>
<body>
<form enctype="multipart/form-data" id="upload-form">
<input type="file" name="pics[]" multiple="" />
<input type="submit" name="send" value="nahrát" />
</form>
<ul id="uploaded-files">
</ul>
</body>

A zde upload.php:
<?php

$names='';
foreach($_FILES['pics']['error'] as $key=>$error) {
if(!$error) {
$tmpName=$_FILES['pics']['tmp_name'][$key];
$name=$_FILES['pics']['name'][$key];
move_uploaded_file($tmpName,'data/'.$name);
$names.='<li>'.$name.'</li>';
}
}
echo $names;
?>

Chyba je:
Notice: Undefined index: pics in /Library/WebServer/Documents/multiupload/upload.php on line 3 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /Library/WebServer/Documents/multiupload/upload.php on line 3

Kdyby jste tam někdo tu chybu našel a řekl mi kde je, byl bych moc vděčný :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
3. 2. 2011   #2
-
0
-

ja bych asi mrkl, co tam mas.. tj. print_r($_FILES)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
3. 2. 2011   #3
-
0
-

Nemělo by místo

foreach($_FILES['photos']['error'] as $key=>$error)


být

foreach($_FILES['pics']['error'] as $key=>$error)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
3. 2. 2011   #4
-
0
-

To z_moravec : Dal jsem sem špatný kód, pics tam mám a chyba je stejná.

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
3. 2. 2011   #5
-
0
-

Zjistil jsem, že už jQuery fce .serializeArray() nic nevrací...přitom zápis by měl být správně.

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 40 hostů

Podobná vlákna

MultiUpload PHP a SQL — založil sALIERI

Index — založil nord

Dolny index — založil Eversmann

Combobox index — založil ing

Undefined index — založil Jozef

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý