počujte: používam vertrigo server 2.13 (obsahuje apache,mysql,sqlite,zend optimizer,php,phpmyadmin a mozno este volačo).
furt som si lámal hlavu nad tím, prečo mi nechce spustiť browser localhost - 127.0.0.1 . Nakoniec som sa už nejako dozvedel, že je to firewallom.odpojil som ho a potom všetko fungovalo dokonale ale neskór sa stalo toto: odpojil som norton - teda disabloval a zapol vertrigo a predsa i nechcelo spustiť localhost. stalo sa to len dnes večer a ešte ráno mi všetko fungovalo dokonale - skúšal som aj phpmyadmin a vytvoril som si tam nejaku databázu, potom som to vypol (proste aj server aj počítač a tak). no z phpmyadmin som sa zabudol odhlásiť tak sa pýtam: je možné, že to spůsobilo neodhlásenie z phpmyadmin? alebo to zase je nejaký hnusný trik firewallu??? alebo niečo iné???
Fórum › PHP
Problem s Norton internet security 2006
ok - už to funguje ale mam zas iny problem a neviem ci to bude firewallom - ukazuje mi: Apache HTTP server doesnt work correctly a tak - ikonku - teda to plusko - mam zafarbene do člta
tak co???
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 30 hostů
Podobná vlákna
Aktivace Norton Account — založil m
Zálohování (Norton Ghost 14) — založil filczek
Problem s pripojenim na internet na mojom windows xp — založil Intel Core
Scanline v Turbo C++ 2006 — založil Tomas
ASP.NET 2.0 a C# (Matthew Macdonald) - 2006 — založil juiCZe
Moderátoři diskuze