Zdravím, zkoušel jsem vše co umím a co jsem našel ale bohužel nemohu smazat jednu složku z HDD na notebooku.
Je v ní nějaký soubor (ze starého Adobe Readeru) a prostě jí nelze smazat.
Zde přidávám screen co mi to píše, složka se jmenuje "a". Všem co pomohou předem mockrát děkuji, už si nevím rady. :(
Fórum › OS - Windows
Nejde smazat složka, nevíte jak na to ? :)
Koukám že to je linux do PC, nikdy jsem Linux neměl a ani nechci.
Opravdu neexistuje nějaký prográmek nebo něco čím to smažu ? Ať to povoluji jakémukoliv uživateli na notebooku tak to nejde smazat. Opravdu už nevím co s tím. :(
To gatuso : liveCD se spusti jen z cd nebo flash disku - nemusis naprosto nic instalovat.. vyhoda je ze to aspon umi plnej pristup k windows partitionam a prekvapive dokazou smazat neco co win proste nedokazou (nedoporucuju mazat treba System Volume Information :)) -- dokonce je takova pekna utilitka, kterou kdyz nabootujes muzes libovolne smazat hesla uzivatelu na prazdny a tak..
mimochodem pokud to myslis s programovanim vazne, tak na linux driv nebo pozdeji narazis
Aha, díky, jdu to zkusit. :)
// Nevíte co z toho stáhnout ? http://proc.linux.cz/chci-vyzkouset.html je to ono vůbec ?
Jinak, je to nějak složité ? Je třeba umět v Linuxu ? Chci si to právě udělat ještě dneska. :)
Tak jsem to stáhl. Při nabootování (Deamon) je tam psáno zdali chci vybrat spuštění z CD, instalaci nebo ještě něco. Jak to mám tedy spustit když to mam v *iso ? Nechci to vypalovat, CD tu ani asi nemám prázdný.
Vyber spuštění z CD, ale přes deamona to asi nepoběží. Pokud nechceš vypalovat a tvůj comp umí bootovat z USB, tak si udělej bootovací flash disk.
Teď jsem to zkoušel, v BIOSu v BOOT PRIORITY mám jen CD/DVD, Network, Hard Driver a ještě nějakou chujovinu. Takže mám asi smůlu co ? Nejlepší bude když si koupím CD a vypálím si na to to ISO.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Jak smazat složku/složky? — založil kaqpa
Jak smazat prvek v poli — založil Rygy
Jak smazat neexistující funkci (proceduru) — založil Roman
Jak smazat hodnotu property u objectu v Active Directory? — založil F_Lupus