C# odpočet – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# odpočet – C / C++ – Fórum – Programujte.comC# odpočet – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
4ToxiC40
Duch
5. 2. 2011   #1
-
0
-

Nazdárek lidi, doufal jsem, že Vy byste mi mohli pomoct. Mám jeden problém, chci naprogramovat pozvánku a do ní vložit odpočítavač dnů, hodin, minut a vteřin, ale problém je v tom, že nevím jak to udělat. Umím udělat program kde si nastavíte čas a ono se to odpočítává, ale neumím zadat dnešní datum a aby se to odpočítávalo do 2.7.2011 15:00. Jaksi jsem nenašel nikoho kdo by mi s tímto problémem dokázal pomoct, tak předem děkuji za odpovědi, rady a všechno možné =).

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.79.–
Reklama
Reklama
Krychlik
~ Anonymní uživatel
195 příspěvků
5. 2. 2011   #2
-
0
-

//current time
DateTime ct = DateTime.Now;

// create date time 2008-03-09 16:05:07.123
DateTime dt = new DateTime(2008, 3, 9, 16, 5, 7, 123);

Program uz mas, rozdil dt-ct je kolik zbyva.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.128.199.–
4ToxiC40
Duch
6. 2. 2011   #3
-
0
-

Nazdárek Krychliku, jsem začátečník, tak bych tě chtěl poprosit jestli by jsi mi nenapsal část toho kódu pls =)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.79.–
nervak0
Věrný člen
6. 2. 2011   #4
-
0
-

To už udělal.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
4ToxiC40
Duch
7. 2. 2011   #5
-
0
-

No to já vím, ale mám problém s tím, že to neumím dát do labelu =( tak jestli by někdo pomoh budu moc vděčný.
PS: Omlouvám se za špatné specifikování otázky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.79.–
7. 2. 2011   #6
-
0
-

To 4ToxiC4 : V takových situacích se často osvědčí metoda pokus / omyl.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.157.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 93 hostů

Podobná vlákna

Odpočet — založil Anonymní uživatel

Odpočet — založil Minatory

Odpočet — založil SPIRIT

Odpocet - devcpp — založil vojta129

Odpočet času — založil powerpetan

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý