Tak kdy už bude Aurora ? – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Tak kdy už bude Aurora ? – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.comTak kdy už bude Aurora ? – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
gatuso0
Stálý člen
6. 2. 2011   #1
-
0
-

Zdravím, chtěl bych se zeptat kdy už tedy bude konečně nová verze webu tzv. Aurora ?

Další otázka je, zdali si nějak mohu změnit login.


Děkuji, Vlasta

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.58.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
6. 2. 2011   #2
-
0
-

Ahoj Vlasto,
o změnu můžeš požádat mejlem (viz kontakty).

A nová verze webu by tu měla být za několik týdnů.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.3.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
15. 2. 2011   #3
-
0
-

Rozeberme si slovo několik. Všichni jistě známe jeho část "kolik", známe ji jako tázací: "Kolik?", takže abychom zjistili, za jak dlouho tu bude aurora, musíme pracovat ze zbytkem slova. Tedy "ně". No a jak si jistě všimnete, tak "ně" není podobné žádné číslovce. Nejbližší variantou je pak nekonečno.

Bohužel, Aurora je tedy v nedohlednu :-P

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.68.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
15. 2. 2011   #4
-
0
-

To hrach : :smile6:
Teď už je to jasné

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
15. 2. 2011   #5
-
0
-

a tu se stal z aurory titanic :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
12. 3. 2011   #6
-
0
-

To KIIV : Nezapomeň, že Titanic pokračoval Titanic 2! :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Palmik0
Super člen
24. 3. 2011   #7
-
0
-

Mimochodem, březen (tudíž i Q1) se nebezpečně blíží ke konci! :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.208.–
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift and that is why it's called the present.
remmidemmi0
Věrný člen
24. 3. 2011   #8
-
0
-

a co to je ta "Aurora" ? Ja bych spis uvital ty nove kategorie nez nejaky parnik.... :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.23.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
24. 3. 2011   #9
-
0
-

To remmidemmi : Parník je přiveze :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.4.–
remmidemmi0
Věrný člen
25. 3. 2011   #10
-
0
-

To Nefaritus : no OK, ok, ale to by mohl byt treba parnik Vltava a ne zrovna Leninova Aurora... :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.23.–
CZechBoY+4
Věrný člen
8. 4. 2011   #11
-
0
-

pár týdnů uběhlo a máme tu duben, jak to teda bude?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
9. 4. 2011   #12
-
0
-

Stejně tak by se dalo říct "pár let uběhlo a máme tu rok 2011", v tomhle případě by to vyšlo nastejno :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
9. 4. 2011   #13
-
0
-

Už se finalizuje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.3.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
11. 4. 2011   #14
-
0
-

To se dělo už skoro před rokem ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.68.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
remmidemmi0
Věrný člen
14. 5. 2011   #15
-
0
-

Auroru bych neresil, stejne je stara, zrezivela a tece do ni. Neco novejsiho, moderniho, nadcasoveho by to chtelo...

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.92.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
15. 5. 2011   #16
-
0
-

Už připravujeme Auroru 2, jednička se nám zdálo moc nadčasová :-).

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
15. 5. 2011   #17
-
0
-

To Curo : jj to vam dava dalsi 3 roky casu :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
16. 5. 2011   #18
-
0
-

To KIIV : Díky! Věděli jsme, že to bude pochopeno :-))).
Dočkáme se všichni již tento červen.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
16. 5. 2011   #19
-
0
-

Červen je za dva týdny, máme začít se sázkami? :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
16. 5. 2011   #20
-
0
-

To Chrasty : :-))))))))))))

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
16. 5. 2011   #21
-
0
-

To Chrasty : Možná dojde k uvedení zároveň s noteslate.

Ale vážně, věřím, že se to povede.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.157.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
16. 5. 2011   #22
-
0
-

To djanosik : O Noteslate už fakt nevím co si myslet, na jednu stranu pořád říkají jak bude update webu, dneska ukázali jenom render... snad vyjde aspoň jedno :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
fixa0
Newbie
27. 5. 2011   #23
-
0
-

takze tak skoro to asi nebude vsak? skoda, tesil som sa velmi, ale co uz teraz...

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.202.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
28. 5. 2011   #24
-
0
-

Jak jsme napsali, bude to v červnu . :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
28. 5. 2011   #25
-
0
-

tak tak, cerven, leta pane 2014

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
fixa0
Newbie
30. 5. 2011   #26
-
0
-

KIIV napsal:
tak tak, cerven, leta pane 2014


no... asi tak :) :) ale je to skoda, pretoze tento portal sa mi pacil... no co uz

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.10.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
30. 5. 2011   #27
-
0
-

To fixa : ono uz to tu skoncilo? proc ten minuly cas?

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
yaqwsx+9
Posthunter
30. 5. 2011   #28
-
0
-

To z_moravec : 2012?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.91.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
fixa0
Newbie
30. 5. 2011   #29
-
0
-

z_moravec napsal:
To fixa : ono uz to tu skoncilo? proc ten minuly cas?



Pretoze sa to tu uz pomerne dlho nezmenilo. Aurora nejak neprichadza a vsetko ostatne okolo toho. Aktivita redaktorov trochu povedla. Lekcie na ziadne nove temy nie su atd. Aj ked viem, ze redaktori nemaju cas kazdu chvilu pisat nieco nove, ale aj tak, sledujem to pomerne dlhu dobu a myslim, ze sa tu nic az tak velmi nezmenilo... alebo sa mylim?? Opravte ma. Mozno si to nechavaju na prichod aurory. Ktovie.
Ak ide o tu auroru, tak si dovolim tvrdit, ze Curo sa trochu unahlil s tym oznamovanim, ze sa chysta nieco nove, t.j. nejaka nova zasadna zmena. Pretoze aj ja som sa mnohokrat presvedcil, ze ked som nieco oznamil az prilis skoro, tak to potom ti naokolko neustale omielali a dozadovali sa odpovede, ze preco ta vec este nie je hotova a je to takmer so vsetkym takto. Takze tak.
Uvidime, ci si to prekvapenie nechavate na prichod nevej verzie, alebo to zostane zakopane v minulosti.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.10.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
30. 5. 2011   #30
-
0
-

To fixa : Pravda.

Nicméně:
1) Co se unáhlení týče (a souvisí to s bodem 2), bylo oznámeno, že web projde změnou - bez určení data. Proč nebylo datum určeno, viz bod 2. Proč to bylo oznámeno brzy - protože to mělo vyjít pár týdnů poté (v té době už změna byla udělána). Jenže se k tomu přidalo mnoho dalších věcí, které bych rád, aby tu byly (a některé nebyly) a tak se vývoj protáhl (souvisí s bodem 2). Ve výsledku jsem ale opravdu rád, protože to, co tu bylo předtím a to, jaké to je dnes, je asi neporovnatelné.

2) Bylo spousta jiné práce, které se "vsunuly" mezi vývoj Programujte. Jen tyto věci jej posunuly o cca rok a půl.

Určitě je ale vše vyřčené pravda. Ale někdy to prostě nejde dle představ :-).

Termín, pro rok 2011, platí. Do 1 měsíce to tu bude a snad se bude líbit. Dali jsme do toho srdce! :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
fixa0
Newbie
31. 5. 2011   #31
-
0
-

Curo napsal:
To fixa : Do 1 měsíce to tu bude a snad se bude líbit. Dali jsme do toho srdce! :-)



drzim palce, aby to vyslo :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.3.–
CZechBoY+4
Věrný člen
2. 6. 2011   #32
-
0
-

tak je červen? v červnu dostaneme jaký datum? :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
2. 6. 2011   #33
-
0
-

<p>Červen, stále platí. :-)</p>

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.77.165.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
MZetko0
Stálý člen
2. 6. 2011   #34
-
0
-

A já už mám Auroru! - http://en-us.www.mozilla.com/en-US/firefox/channel/

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.106.–
"Přirozená inteligence bude umělou brzy překonána. Přirozenou blbost však umělá nemůže nahradit nikdy"
Jára da CIMRMAN
http://www.newgame.cz
fixa0
Newbie
3. 6. 2011   #35
-
0
-

Curo napsal:
<p>Červen, stále platí. :-)</p>



dufam ze to bude pravda :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.9.–
D-Fox0
Stálý člen
8. 6. 2011   #36
-
0
-

To fixa :

S tim upadkem (aktivitou a novyma lekcema) je to rek bych slozity.
Podle me programujte.com momentalne silne degraduje fakt, ze je urcen jen pro 'naproste' zacatecniky (mysleno ctenare ne prispevatele :) ) , i kdyz ktera ceska fora nejsou.
Bez toho aby se nalakalo vic zkusenych lidi, kvalita stoupnout nemuze.

Bohuzel, osobne musim konstatovat ze nemam zapotrebi programujte.com navstevovat i kdyz bych celkem rad. Parkrat, kdyz jsem mel cas a chut, tak sem nekomu na foru odpovedel (nekdy sem se tady snad i na neco zeptal). Serial/tutorial, mam takovy pocit, sem tady necetl zadny.
Ja, pokud si chci nastudovat nejaky novy jazyk/framework, tak zdaleka nejlepsim zdrojem jsou pro me oficialni stranky, kde je obsazen jak lehky introduction, tak pruchod kompletnim jazykem/knihovnou. To cele propojene s dokumentaci a odkazy na 'how to' a 'best practise' ukazky. A to mi zadne forum (o to vic se sirokym zamerenim) proste dat nemuze. Je to tak trochu zacarovany kruh.

Uplne jinou kapitolou jsou ale weby ala stackoverflow, kde se ale vlastne nejedna tak uplne o forum. Pristup uzivatelu a cely koncept je tam dost odlisny... otazka, tagovani, system hodnoceni, velky duraz kladen na znovupouzitelnost a rychle nalezeni pozadovane odpovedi.

Na programujte.com je momentalne podle me obrovsky nepomer mezi lidma co pisi dotazy a lidma co na ne odpovidaji. Kazdopadne se na Aurouru tesim. Doufam ze prinuti vic lidi se zapojit (vcetne me) a zvysi kvalitu celeho portalu.
Velmi rad bych sem prispival, i proto ze je zde vic osobni pristup.

Preju hodne stesti.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.8.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
9. 6. 2011   #37
-
0
-

To D-Fox :
Co se obsahu týče, myslím, že jsme se dost posunuli za celou éru Programujte od "návody pro začátečníky" a kvalita článků je už hodně slušná. Fórum asi vždy zůstane fórem, to nové, v nové verzi, je koncepčně blíže právě StackOverflow, i když má stále rysy (a v jádru i zůstane) fórem.

Obecně fóra zaznamenávají napříč weby poslední dobou úpad.

Snažit se budeme, už proto, že nepřijde jen Aurora, ale nové myšlenky a ucelenější koncept celého webu. Jak to bude přijat a jak to nakonec dopadne už bude na čtenářích :-).

Díky!

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
fixa0
Newbie
10. 6. 2011   #38
-
0
-

D-Fox napsal:
To fixa :

S tim upadkem (aktivitou a novyma lekcema) je to rek bych slozity.
Podle me programujte.com momentalne silne degraduje fakt, ze je urcen jen pro 'naproste' zacatecniky (mysleno ctenare ne prispevatele :) ) , i kdyz ktera ceska fora nejsou.



Tak čo už... aj tí pokročilí užívaelia boli niekedy začiatočníci... :) Aj oni začínali aby sa stali odborníkmi, to je kolobeh, stále prichádzajú noví ľudia, ktorí sa možno raz stanú pokročilejšími. Ktovie :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.99.–
remmidemmi0
Věrný člen
24. 6. 2011   #39
-
0
-

Curo napsal:
To D-Fox :
Co se obsahu týče, myslím, že jsme se dost posunuli za celou éru Programujte od "návody pro začátečníky" a kvalita článků je už hodně slušná. Fórum asi vždy zůstane fórem, to nové, v nové verzi, je koncepčně blíže právě StackOverflow, i když má stále rysy (a v jádru i zůstane) fórem.

Obecně fóra zaznamenávají napříč weby poslední dobou úpad.

Snažit se budeme, už proto, že nepřijde jen Aurora, ale nové myšlenky a ucelenější koncept celého webu. Jak to bude přijat a jak to nakonec dopadne už bude na čtenářích :-).

Díky!



O nové myšlenky není nouze, těch mám hafo na rozdávání :) Ten úpadek ale souvisí zřejmě s únavou společnosti, což je patrné zejména v Čechách. No a co ta Auróra, přijede nebo se potopila někde po cestě?

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.41.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
25. 6. 2011   #40
-
0
-

no, už se nám ten osudný přechod červen/červenec blíží :) všichni už jsou nedočkaví :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
27. 6. 2011   #41
-
0
-

To remmidemmi : To crAzY^ : V neděli, v neděli! :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
27. 6. 2011   #42
-
0
-

To Curo : ale v neděli už bude červenec :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
27. 6. 2011   #43
-
0
-

To crAzY^ : nenapadne se to oddaluje na pristi nedeli 23.12.2012

(hned po planovane odstavce sveta 21.12.2012)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
27. 6. 2011   #44
-
0
-

To Curo : Hahá,v neděli mám narozeniny :-P

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
2. 7. 2011   #45
-
0
-

Tak už jenom pár hodin :)

edit: doufám teda, že to bude už ze dnes na zítra ne až z neděle na pondělí xD

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
CZechBoY+4
Věrný člen
15. 7. 2011   #46
-
0
-

u toho novýho fora není ikonka že tam mám něco nepřečtenýho?

jinak gratz konečně to vyšlo :))

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
17. 7. 2011   #47
-
0
-

#46 CZechBoY
Nové vlákna/příspěvky jsou červeně zvýrazněny na přehledu na hlavní straně fóra i na přehledu vláken ve vybraní diskuzi. Trošku nám to ještě zlobí, to opravíme brzy.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.164.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
18. 7. 2011   #48
-
0
-

#47 Curo
nové menu je super! :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý