Funkce gettime() – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Funkce gettime() – C / C++ – Fórum – Programujte.comFunkce gettime() – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Gadael0
Návštěvník
8. 2. 2011   #1
-
0
-

Zdravim,

nevite kde, kdy a za jakych okolnosti se da pouzit metoda gettime?

Ta konstrukce vypada nejak takto:

struct time t;
gettime(&t);
cout << t.ti_hour;

Nevim co vsechno mam pro tohle naincludovat. Pracuju pod windows v MSVS.

Diky moc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.139.–
Nejhorsi, co se Vam v zivote muze prihodit je, ze narazite na blbce...
Reklama
Reklama
pakr93
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
8. 2. 2011   #2
-
0
-

Zdravim, nemam s WIN API moc zkusenosti. Za sebe bych doporucil funkce z knihovny ctime :
http://www.cplusplus.com/reference/clibrary/ctime/
Funkce time() pravdepodobne provadi to co potrebujete, popř. si nejak s temi funkcemi pohrajte :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.201.60.–
nervak0
Věrný člen
9. 2. 2011   #3
-
0
-

time.h

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 78 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý