Zapis do suboru – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zapis do suboru – .NET – Fórum – Programujte.comZapis do suboru – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Johnnny0
Návštěvník
15. 2. 2011   #1
-
0
-

Zdravim, snazim sa zapisat text do suboru. To by este slo, ale problem je, ze sa neuklada velkost a font. Text sa ulozi klasicky, bez formatovania.

try
{
DialogResult dr = new DialogResult();
StreamWriter tw;

dr = dlgSave.ShowDialog();

if (dr == DialogResult.OK)
{
tw = new StreamWriter(dlgSave.FileName, false);

tw.WriteLine(richTB.Text, System.Text.Encoding.UTF8);
tw.Close();
}
}
catch (ArgumentException a)
{
Debug.WriteLine(a.Message);
}

Ako to mam upravit, aby to ukladalo pekny, mnou naformatovany text ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.101.–
nervak0
Věrný člen
15. 2. 2011   #2
-
0
-

richTB.Rtf ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Johnnny0
Návštěvník
15. 2. 2011   #3
-
0
-

To nervak :
slo by to trosku rozviest ? Skusal som to s tym, no to uz text ani nenapise, akurat vyhodi vynimku. Tu som odchytil, ale stale neviem ako to vyriesit. Pripadne to ani nemusi byt cez StreamWriter ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.101.–
nervak0
Věrný člen
15. 2. 2011   #4
-
0
-

RichTextBox rtbEdit;

...
StreamWriter sw = new StreamWriter("file.rtf");
sw.Write(rtbEdit.Rtf);
sw.Close();
...
StreamReader sr = new StreamReader("file.rtf");
rtbEdit.Rtf = sr.ReadToEnd();
sr.Close();

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Johnnny0
Návštěvník
16. 2. 2011   #5
-
0
-

To nervak :

Dik moc, takze svoj kod som upravil nejak takto
DialogResult dr = new DialogResult();
StreamWriter tw;

dr = dlgSave.ShowDialog();

if (dr == DialogResult.OK)
{
tw = new StreamWriter(dlgSave.FileName + ".rtf", false);
tw.WriteLine(richTB.Rtf);
tw.Close();
}

a funguje to. Takze dik :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.101.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Zapis do suboru — založil kisto

C++ zapis do suboru — založil _SpiRiT_

Zapis do externeho suboru — založil Lukaydo

Zápis na začiatok súboru — založil mephi

Zapis do externeho suboru — založil Lukaydo

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý