Vyznam amperesandu v prirazovacim prikazu? – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vyznam amperesandu v prirazovacim prikazu? – PHP – Fórum – Programujte.comVyznam amperesandu v prirazovacim prikazu? – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
BigBear0
Stálý člen
17. 2. 2011   #1
-
0
-

Ahojte, chtel bych se jen zeptat, jaky vyznam ma amperesand v prirazovacim prikazu (z dokumentace PHP jsem to nezjistil, tam jsem nasel amperesand jako bitovy operator a to nechapu, jak s tim souvisi)?
Konkretne jsem na to narazil ve wikidocs pro swiftmailer. Vypada to takto:

$swift =& new Swift(new Swift_Connection_SMTP("smtp.your-host.tld"));

$message =& new Swift_Message("My subject", "My body");
Dekuji :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.88.–
NECIN DRUHYM TO, CO NECHCES, ABY ONI CINILI TOBE!
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
17. 2. 2011   #2
-
0
-

To BigBear : mela by to byt reference - formalne patri spis k vyrazu za (nikoliv k =)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 68 hostů

Podobná vlákna

Vyznam pointeru — založil Alan

Má význam učit se C# ??? — založil ospaly.stanislav

Význam IE6 — založil Onsi

Význam modifikátorů — založil paul27

Význam #define a typedef — založil Zutent

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý