Tvoja predstava ideálneho eshopu - zbieram návrhy na features – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Tvoja predstava ideálneho eshopu - zbieram návrhy na features – PHP – Fórum – Programujte.comTvoja predstava ideálneho eshopu - zbieram návrhy na features – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tocimanko0
Grafoman
20. 2. 2011   #1
-
0
-

Ahoj.

Rád by som sa spýtal náhodného okoloidúceho aj stáleho člena, aká je jeho predstava ideálneho eshopu. Najviac ma zaujímajú skúsenosti napr. vlastníkov eshopov alebo tých, ktorí ich implementujú ako riešenie.

Chcem si vytvoriť svoj systém na eshop podľa požiadaviek zákazníkov súčasného trhu, preto ma bude zaujímať, čo by podľa vás mal eshop obsahovať. Môžem vás poprosiť zoradiť požiadavky od najdôležitejšej po menej dôležitú? Zaujímajú ma aj rôzne vychytávky (nie hlúposti, efektné vyčačkané prkotinky, ale užitočné a praktické veci, ktoré môže využiť buď zákazník alebo majiteľ eshopu).

Veľmi ďakujem každého, kto sa zúčastní!

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.89.56.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
Reklama
Reklama
Jaa
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
20. 2. 2011   #2
-
0
-

Nějaký specifický požadavky sice nemám, ale nehorázně mě štve, když eshop neumožňuje seřazení položek podle jména nebo filtrování podle výrobce. Jsou to sice základní věci, ale plno eshopů, co znám, tohle nemá. Takže určitě bych ocenil dostatečný možnosti ohledně filtrování a řazení položek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.128.–
Tocimanko0
Grafoman
20. 2. 2011   #3
-
0
-

Dobrá pripomienka! Díky. Filtrovanie dnes síce mnohí majú, ale filtruje to presne to, čo nepotrebuješ :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.89.56.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
marioff0
Expert
20. 2. 2011   #4
-
0
-

hlavne tam nedavaj ziadnu registraciu, po nakupe mu posles vygenerovane heslo (link na prihlasenie) na dalsie nakupy v mejli...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
CZechBoY+4
Věrný člen
20. 2. 2011   #5
-
0
-

hlavně tam narvi plno ajaxu ať to je zalagovaný ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Tocimanko0
Grafoman
20. 2. 2011   #6
-
0
-

To marioff : Ako to myslíš? Vieš mi prosím podrobnejšie rozpísať tvoju predstavu? Ďakujem!

To CZechBoY : Poznám jednu stránku, ktorá mi pri načítavaní tak roztočí hardware vnútri notebooku, že to NB nezvládne a reštartuje sa :D Nemám síce špičkový NB, ale nemyslím, že takáto reakcia na konkrétnu stránku je normálna. Určite si nechcem kód zašpiniť tonami ajaxu či iných "fičúriek". ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.89.56.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
ETNyx0
Newbie
20. 2. 2011   #7
-
0
-

To Tocimanko :
k tomu co psal CZechBoY. Jednoduše při finálním potvrzení objednávky máš všechny potřebná data (větsinou), takže stačí mít zaškrtávací políčko vytvořit účet. Po odesláni se jen vygeneruje heslo a pošle emailem. Jako uživatelské jméno stačí email + možnost jej dodatečně změnit :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.22.–
Tocimanko0
Grafoman
20. 2. 2011   #8
-
0
-

To ETNyx : Jeeej, to vyzerá prakticky :) Díky!

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.89.56.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
CZechBoY+4
Věrný člen
21. 2. 2011   #9
-
0
-

já jsem o žádný registraci nepsal :D
hlavně tam dej dobrý filtry, např v HW filtruju podle typu(např. RAM DDR2, DDR2), kapacity(např. 1GB, 2GB, 2×2GB kit), značky ani moc ne, ale občas se hodí, taky podle dostupnosti zboží, radši si koupit o 50kč dražší zboží než na něj čekat měsíc a pak mi řeknou že ho už nebudou nikdy mít

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Tocimanko0
Grafoman
21. 2. 2011   #10
-
0
-

JJ, tak nejak si dobré filtrovanie predstavujem :) Každý eshop má svoje vlastné položky, podľa ktorých sa dá filtrovať. Napr. jeden môj klient sa sťažoval, prečo sa v prestashope nedajú filtrovať hrnce podľa objemu :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.89.56.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
MiMi
~ Anonymní uživatel
45 příspěvků
22. 2. 2011   #11
-
0
-

Myslim, ze v prestashope to ide tak filtrovatlen treba tomu produktu vyrobit taky parameter.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.120.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 55 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý