Ahoj,
dostávám takvouto chybu a nevím si s ní rady
Warrning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/etnyx/www/test/www/doc_root/img/engine/menu.jpg/) is not within the allowed path(s): (/srv/http/:/home/etnyx/www/:/tmp/:/usr/share/pear/:/etc/webapps) in /home/etnyx/www/test/www/doc_root/js/browser/function.php in line 87
Myslel jsem si, že nastavení open_basedir je rekurzivní. Můžete mne někdo postrčit k vyřešení tohoto problému?
Díky
Fórum › PHP
Chyba v(s) open_basedir
urcite existuje priecinok menu.jpg ?
resp. sa mi nieco zda ze vo windowse (ak server na nom bezi) sa oddeluju v open_basedir znakom bodkociarka ;
To nervak : asi preto ze warning vyplula fc is_dir() ktorej parametrom ma byt priecinok (adresar), a ten sa nenajde. Otazne je, ci zasiahla restrikcia open_basedir (aj ked je dir zaradeny, ale inak realne nepoznam a nepouzivam safemode ani ine "zarucene bezpecnostne opatrenia"), alebo adresar skutocne neexistuje.
Dalsia vec ze zistuje ci je menu.jpg (zhodou nahod podobny nazov ako obrazok) priecinok (adresar), mozno chce zistit nieco uplne ine...
pokial tu neda kod, mozme len nadalej hadat...
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů
Moderátoři diskuze