Ahoj,
zajímalo by mě jak funguje přenos optickýma kabelama,
jak funguje spojování atd. Nějaký web kde bych si o tom hodně přečet.
Jaká se dá vyvinout rychlost apod a také mě zajímá technologie.
Díky.
Fórum › Sítě
Optické kabely
Tu si určite niečo nájdeš: http://www.svetsiti.cz/Tutorialy.asp
Dočkáš se ode mne uceleného seriálu o sítích a siťovém hardwaru
Xgarlic píše:#
# Už brzy vyjde článek Optické sítě (už se opravuje). Bude to takové malé seznámení s optickými sítěmi.
Jasně, ale doufám, že jsi tam rozebral i technickou funkčnost optických kabelů. To totiž zakladatele tohoto topicu zajímá.
Luk?? Chadraba píše:#
##Xgarlic píše:#
# U? brzy vyjde ?l?nek Optick? s?t? (u? se opravuje). Bude to takov? mal? sezn?men? s optick?mi s?t?mi.
##
#Jasn?, ale douf?m, ?e jsi tam rozebral i technickou funk?nost optick?ch kabel?. To toti? zakladatele tohoto topicu zaj?m?.
nj u? aby to tu bylo :) jinak m? prav? zajimala vyroba a jak to funguje.Btw.vyrobna optick?ch kabel? je myslim i v D???n? :) tak se n?kdy stavim na exkurzi
Michalek píše:#
##Luk?? Chadraba píše:#
##Xgarlic píše:#
# U? brzy vyjde ?l?nek Optick? s?t? (u? se opravuje). Bude to takov? mal? sezn?men? s optick?mi s?t?mi.
##
#Jasn?, ale douf?m, ?e jsi tam rozebral i technickou funk?nost optick?ch kabel?. To toti? zakladatele tohoto topicu zaj?m?.
##
#nj u? aby to tu bylo :) jinak m? prav? zajimala vyroba a jak to funguje.Btw.vyrobna optick?ch kabel? je myslim i v D???n? :) tak se n?kdy stavim na exkurzi
M?m p?r sch?mat, jak funguj? a vypadaj?, tak jestli by je n?kdo cht?l pou??t. J? jsem se do psan? cht?l pustit a? po nov?m roce. Myslel jsem tak na t?i d?ly.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté
Podobná vlákna
Převodník optického audia na anologové — založil yaqwsx
Převodník optického audia na anologové — založil yaqwsx