Zjištění a práce s časem – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zjištění a práce s časem – .NET – Fórum – Programujte.comZjištění a práce s časem – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
hejnallukas0
Návštěvník
24. 2. 2011   #1
-
0
-

Zdar, nevíte jak by se dalo v C# zjistit aktuální čás ?
A poté s ním dále počítat ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.69.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
24. 2. 2011   #2
-
0
-

To hejnallukas : udivuje me ze si nenasel prvnim dotazem na google tridu DateTime

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
hejnallukas0
Návštěvník
24. 2. 2011   #3
-
0
-

To KIIV : Tu sem našel, ale použití je horší. Nějak mi ten program vyhazuje tuhle chybu
Error 1 A new expression requires (), [], or {} after type C:\Users\PC\Desktop\Program\Program.cs 52 60 Program

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.69.–
24. 2. 2011   #4
-
0
-

Ahoj,
na tohle by měla úplně stačit základní znalost angličtiny a případně ještě jazyka C#, kdy už ses ho rozhodl používat. Bez toho se pokud vím neobejdeš :) DateTime.Now

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.157.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
KIIV+42
God of flame
24. 2. 2011   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
hejnallukas0
Návštěvník
24. 2. 2011   #6
-
0
-

Dík, ale mně to stále nejde dát do kodu

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.69.–
hejnallukas0
Návštěvník
24. 2. 2011   #7
-
0
-

Už de

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.69.–
hejnallukas0
Návštěvník
24. 2. 2011   #8
-
0
-

Ještě dotaz. Snažil jsem se na netu zjistit, jak se dá zjistit maximální počet dnů v měsíci?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.69.–
24. 2. 2011   #9
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.157.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 53 hostů

Podobná vlákna

MySQL, PHP, práce s časem — založil Jiří

Zjištění práce u 3. osoby — založil Aneta Albrechtová

C# - problém s časem — založil jadus

Funkce s časem v mssql — založil ench

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý