Chyba ve stránkování – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Chyba ve stránkování – PHP – Fórum – Programujte.comChyba ve stránkování – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Pepa
~ Anonymní uživatel
79 příspěvků
25. 2. 2011   #1
-
0
-

Dobrý den, nejsem moc znalý v php, prosím o pomoc s odhalením chyby.
Stránkování se chová tak, že když např kliknu na stránku 5 hodí mě to na 7
Konkrétně se vyskytuje chyba zde http://www.dood.cz/index.php?ov=1
Předpokládám že zakopanej pes bude někde zde

<?

if ($offset) echo "<a class='peknej' href='videa.php?find_input=".$_GET['find_input'].$getcs."&FIE=".$_GET['FIE']."&offset=0'><< Na začátek </a>   <a class='peknej' href='videa.php?find_input=".$_GET['find_input'].$getcs."&FIE=".$_GET['FIE']."&offset=".($offset-$step)."'>< Předchozí</a>  ";

$pt=$offset/$step;
$poc=$pt;
if ($offset>=(2*$step)) $i=-2; else if ($offset>=$step) $i=-1; else $i=0;
$mez =$i+5;
echo " | ";
while ($i<=$mez)
{
if ($i==0) {echo " <strong>$poc</strong> "; $poc++; $i++; continue;}
echo " <a href='videa.php?find_input=".$_GET['find_input'].$getcs."&FIE=".$_GET['FIE']."&offset=".($offset+($step*$i))."' class='peknej'>$poc</a>";
$poc++;
$i++;
}
echo " | ";
if ($offset<($cnt-$step)) echo "<a class='peknej' href='videa.php?find_input=".$_GET['find_input'].$getcs."&FIE=".$_GET['FIE']."&offset=".($offset+$step)."'>Další > </a>   <a class='peknej' href='videa.php?find_input=".$_GET['find_input'].$getcs."&FIE=".$_GET['FIE']."&offset=".($cnt-$step)."'>Na konec >></a>  ";

?>


Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.48.–
Reklama
Reklama
nervak0
Věrný člen
25. 2. 2011   #2
-
0
-

$poc

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Pepa
~ Anonymní uživatel
79 příspěvků
25. 2. 2011   #3
-
0
-

Chyba je v promnenne $poc ? jak to tedy ma vypadat? Jak jsem psal ja php moc neovladam tak kdybyste mi to mohli popsat presneji kde je ta chyba, nebo jak ma kod presne vypadat, Dekuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.48.–
nervak0
Věrný člen
25. 2. 2011   #4
-
0
-

Jak "posuneš" to $i, tak musíš posunout i $poc. Třeba

if ($offset ....

$poc += $i;

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Pepa
~ Anonymní uživatel
79 příspěvků
25. 2. 2011   #5
-
0
-

Mám tam ted konkrétně tohle ,ale stále to nefunguje..:-(

<?

$nov=mysql_fetch_assoc(mysql_query("select ID,nadpis from novinky where GID='0' order by t_approved,ID desc limit 1"));
if (_allow_rate_1($nov['ID'],11)){
if ($nov['ID']!=""){
echo "<div id='novinka_border'><a class='novinka_odkaz' href='novinky.php'>Nový článek - <strong>".$nov['nadpis']."</strong> !</a></div>";
$newn=" - <span class='red'>Nové!</span>";}}
if ($offset) echo "<a class='peknej' href='index.php?find_input=".$_GET['find_input'].$getcs."&FIE=".$_GET['FIE']."&offset=0'><< Na začátek </a>   <a class='peknej' href='index.php?find_input=".$_GET['find_input'].$getcs."&FIE=".$_GET['FIE']."&offset=".($offset-$step)."'>< Předchozí</a>  ";
$poc += $i;
$pt=$offset/$step;
$poc=round($pt,0);
if ($offset>=(2*$step)) $i=-2; else if ($offset>=$step) $i=-1; else $i=0;
$mez = round(($cnt-$offset)/$step,0)-1;
if ($mez>5) $mez=5;
echo " | ";
while ($i<=$mez)
{
if ($i==0) {echo " <strong>$poc</strong> "; $poc++; $i++; continue;}
echo " <a href='index.php?find_input=".$_GET['find_input'].$getcs."&FIE=".$_GET['FIE']."&offset=".($offset+($step*$i))."' class='peknej'>$poc</a>";
$poc++;
$i++;
}
echo " | ";
if ($offset<($cnt-$step)) echo "<a class='peknej' href='index.php?find_input=".$_GET['find_input'].$getcs."&FIE=".$_GET['FIE']."&offset=".($offset+$step)."'>Další > </a>   <a class='peknej' href='index.php?find_input=".$_GET['find_input'].$getcs."&FIE=".$_GET['FIE']."&offset=".($cnt-$step)."'>Na konec >></a>  ";
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.48.–
CZechBoY+4
Věrný člen
25. 2. 2011   #6
-
0
-

jop dej tam mísot while($poc<=$mez) FOR:



For($i;$poc<=$mez;$i++,$poc++)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Pepa
~ Anonymní uživatel
79 příspěvků
25. 2. 2011   #7
-
0
-

Když jsem to udělal, tak se mi zobrazili pouze stranky 0 ,2 ,4 a nic jineho, tak to asi taky nebude ono:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.48.–
nervak0
Věrný člen
25. 2. 2011   #8
-
0
-

Za ten if, ve kterém nastavuješ to $i, hergot.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Pepa
~ Anonymní uživatel
79 příspěvků
25. 2. 2011   #9
-
0
-

Tak takto? jestli ano tak stale to nefunguje:-)

<?

$nov=mysql_fetch_assoc(mysql_query("select ID,nadpis from novinky where GID='0' order by ID desc limit 1"));
if (_allow_rate_1($nov['ID'],11)){
if ($nov['ID']!=""){
echo "<div id='novinka_border'><a class='novinka_odkaz' href='novinky.php'>Nový článek - <strong>".$nov['nadpis']."</strong> !</a></div>";
$newn=" - <span class='red'>Nové!</span>";}}
if ($offset) echo "<a class='peknej' href='index.php?find_input=".$_GET['find_input'].$getcs."&FIE=".$_GET['FIE']."&offset=0'><< Na začátek </a>   <a class='peknej' href='index.php?find_input=".$_GET['find_input'].$getcs."&FIE=".$_GET['FIE']."&offset=".($offset-$step)."'>< Předchozí</a>  ";
$pt=$offset/$step;
$poc=round($pt,0);
if ($offset>=(2*$step)) $i=-2; else if ($offset>=$step) $i=-1; else $i=0;
$poc += $i;
$mez = round(($cnt-$offset)/$step,0)-1;
if ($mez>5) $mez=5;
echo " | ";
while ($i<=$mez)
{
if ($i==0) {echo " <strong>$poc</strong> "; $poc++; $i++; continue;}
echo " <a href='index.php?find_input=".$_GET['find_input'].$getcs."&FIE=".$_GET['FIE']."&offset=".($offset+($step*$i))."' class='peknej'>$poc</a>";
$poc++;
$i++;
}
echo " | ";
if ($offset<($cnt-$step)) echo "<a class='peknej' href='index.php?find_input=".$_GET['find_input'].$getcs."&FIE=".$_GET['FIE']."&offset=".($offset+$step)."'>Další > </a>   <a class='peknej' href='index.php?find_input=".$_GET['find_input'].$getcs."&FIE=".$_GET['FIE']."&offset=".($cnt-$step)."'>Na konec >></a>  ";
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.48.–
Pepa
~ Anonymní uživatel
79 příspěvků
25. 2. 2011   #10
-
0
-

Je možné že jsem si tímto mohl něják oblbnout databazi? Protože mě teď nefunguje upload videi Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.48.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
25. 2. 2011   #11
-
0
-

měníš tam něco v databázi? Ne. Takže tímto si databázi "oblbnout" nemohl...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
nervak0
Věrný člen
25. 2. 2011   #12
-
0
-

tak stale to nefunguje

Já říkám, že to funguje. Jestli to nedělá to, co chceš, tak ještě jednou popiš v čem je problém a čeho chceš dosáhnout.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Pepa
~ Anonymní uživatel
79 příspěvků
25. 2. 2011   #13
-
0
-

crAzY^: Treba tim ze jsem tam zmenil strankovano uploadnul video a pak to zase dal pryc....?? proste mi ted nejde uploudnout zadny prispevek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.48.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
26. 2. 2011   #14
-
0
-

nervak: Problem je ze kdyz clovek klikne na webu www.dood.cz ze strany 0 na stranu 5 ,tak ho to nehodi na stranu 5 ale na stranu 7.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.48.–
Pepa
~ Anonymní uživatel
79 příspěvků
26. 2. 2011   #15
-
0
-

Upload mi uz funguje ,asi neco se serverem bylo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.48.–
nervak0
Věrný člen
26. 2. 2011   #16
-
0
-

Po té úpravě ho to hodí na správnou stranu, nebo je chyba ještě někde v dalším kódu, který jsi neukázal.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 75 hostů

Podobná vlákna

Chyba v stránkování — založil martin

Stránkování — založil JMM

Strankovani — založil FrEnkLiN

Strankovani — založil D-Fox

[DB] - stránkování - Limit — založil Michal115

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý