Vizualizece naměřené teploty alá "rtuťový teploměr" JAK NA TO ? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vizualizece naměřené teploty alá "rtuťový teploměr" JAK NA TO ? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comVizualizece naměřené teploty alá "rtuťový teploměr" JAK NA TO ? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
robin
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
26. 2. 2011   #1
-
0
-

Zdravím, chtěl bych si vytvořit velmi jednoduchý web s aktuální teplotou. Představuji si prezentaci naměřené hodnoty obrázkem teploměru s "funkčním rtuťovým" sloupcem. Jde mi především o tu vizualizaci. Změřit teplotu nějakým čidlem, uložit hodnotu někde do souboru na server bych měl zvládnout.
Do webu nedělám, rád bych se tedy něco přiučil a proto nechci kupovat hotové řešení. Zajímají mne názory na to jak to lze dnes učinit co nejefektivněji ale taky jak to udělat co nejvice low_level. Jde to jen s HTML ? Děkuji za názory, nápady či nasměrování.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.4.139.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
26. 2. 2011   #2
-
0
-

jen s HTML tezko ... a to i kdyby si chtel vizualizovat teplotu neceho na pocitacich, kde si web nactou

spis bude potreba nejaky CGI script a nebo rovnou aplikace, ktera bude dejme tomu jednou za 20 minut generovat novou stranku s aktualnima teplotama a tak..

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
14. 3. 2011   #3
-
0
-

Já jen s HTML+CSS zobrazuju celé grafy, tak proč by neměl jít nějaký teploměr?
Koukni: http://www.spsemoh.cz/fotovolt/fttgrvsin.htm

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.236.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
14. 3. 2011   #4
-
0
-

To JoDiK :
Jo, zapomněl jsem ještě taky samozřejmě JavaScript, bez něj by to grafy nekreslilo...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.236.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý