Vymena promt za klasicke okno – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vymena promt za klasicke okno – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comVymena promt za klasicke okno – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

marioff0
Expert
26. 2. 2011   #1
-
0
-

Caute, potreboval by som surne mensiu radu:

mam promt ktorym sa zadava url adresa:

var szURL = prompt('URL', 'http://');


a potrebujem to upravit tak aby sa miesto prompt zobrazilo nove okno a v nom sa nejakym sposobom vybrala url adresa a kod pokracoval dalej:
window.open('/url.php','mywindow','width=400,height=200');

var szURL = A TU DOSTAT DATA VYBRANE V OTVORENOM OKNE;


najlepsie by bolo keby sa ten kod zastavil ako pri promte a cakal az kym sa napr. nevybere nejaka url a nezavrie okno a dalej pokracoval

vedel by mi niekto poradit ako nato, js moc neviem a teraz neviem ani zatat...

fakt diki za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
marioff0
Expert
26. 2. 2011   #2
-
0
-

tak predsa ma nieco napadlo, ak to bude niekto potrebovat:

do rodicovskeho okna som dal skryty input:

<input type="hidden" id="test" value="" />


a v otvorenom okne ho kliknutim naplnim:
onclick="window.opener.document.getElementById('test').value = 'URL ADRESA';window.close();"


a cakanie zabezpeci cyklus:
window.open('/url.php','mywindow','width=400,height=200');


var url='';
while(url=='') {
url=document.getElementById('test').value;
}
document.getElementById('test').value='';
var szURL = url;

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
CZechBoY+4
Věrný člen
27. 2. 2011   #3
-
0
-

nejsou tam nějaký parent a opener elementy v JS?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
marioff0
Expert
2. 3. 2011   #4
-
0
-

ano, pouzil som ho v tom novom okne

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Výmena prvkov — založil Berri

Vymena hodnot v poli — založil Onsi

Vymena bodu za predmety — založil pepa

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý