Zdravím, chcel by som sa vás spýtať, ako (pomocou čoho) fixovať obrázok k pozadiu tak, aby to sedelo, ako napr. tu:
http://ts6.travian.sk/anmelden.php, ide mi o to, aby keď spravím nejakú tabuľu + pozadie, aby sedelo pri akomkoľvek rozlíšení, pri akomkoľvek prehliadači tak, ako by malo. (tabuľa na strome na ľavej strane) Pretože vždy keď sa o niečo podobné pokúšam, tak sa mi to posunie. Ďakujem za pomoc.
Fórum › CSS
Pozadie + obrázok
Troška som nepochopil, čo máš namysli?
Mňa by zaujímalo presne to "pozicovanie", ktoré sa nemení pri rôznych rozlíšeniach obrazovky (menu ostáva pri "strome")
co takhle se podívat do zdrojáku?
body{text-align:left;direction:ltr;margin:0;background-color:#A1BB79;background-repeat:repeat-x;background-attachment:scroll;background-image:url(../../img/layout/bgV.jpg);
mají tam repeat-x, což myslím, mluví za vše...
a pak tam mají ten wrapper... ale na ten se už podívej sám...
Je mi jasné, že to pozadie sa opakuje horizontálne, ale mňa zaujíma skôr to, ako docieliť toho, aby sa tlačidlá v menu (Domov,Login...) nachádzali na tom istom mieste, pri akomkoľvek rozlíšení obrazovky (pri akomkoľvek prehliadači), aby sa neposúvalo mimo ten strom, jednoducho povedané "napozicovanie " presne tak, aby tam ostalo.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů
Podobná vlákna
Obrázok PNG pri zmenšení zostane čierne pozadie — založil zelenac1
Podmienka ktore meni pozadie — založil cary
JavaFX - ako nastavit pozadie — založil bitEe.Eu
Obrazok — založil IgIhu
Moderátoři diskuze