Výpis dat z MySql – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Výpis dat z MySql – .NET – Fórum – Programujte.comVýpis dat z MySql – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Zuben0
Stálý člen
27. 2. 2011   #1
-
0
-

Dobrý den, potřeboval bych vypsat data (uživatele i s hesly), která mám na samostatném MySQL Server 5.0. Zkoušel jsem to přes ListView, ale nějak mi to nešlo. Prosím o pomoc. díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.9.–
Reklama
Reklama
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
27. 2. 2011   #2
-
0
-

tak sem hoď ten kód, co ti nešel a my ti (možná) řekneme, co je špatně...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Zuben0
Stálý člen
27. 2. 2011   #3
-
0
-

EDIT: zkoušel jsem to v konzoly a to mi funguje:



MySqlConnection connect =
new MySqlConnection
("Server='localhost';Port=3308;User='root';Password='pass';Database='kodo'");
MySqlCommand command = connect.CreateCommand();
command.CommandText = "select jmeno,heslo from uzivatele";
connect.Open();
MySqlDataReader reader = command.ExecuteReader();
int rownum = 1;
while (reader.Read())
{
Console.Write("{0}.Uživatel je '{1}'", rownum, reader["jmeno"]);
Console.WriteLine(" s heslem '{1}'", rownum, reader["heslo"]);
rownum++;
}
reader.Close();
connect.Close();
Console.ReadLine();

ale ve Form nvm :(
EDIT: Vyřešeno

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.9.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 52 hostů

Podobná vlákna

Výpis dat — založil Crasher

[C#] Vypis dat z while do c# — založil gledy

[C#] Vypis dat z while do c# — založil gledy

Výpis dat do tabulky v C — založil Filip

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý