Jak na umístění podle velikosti – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak na umístění podle velikosti – .NET – Fórum – Programujte.comJak na umístění podle velikosti – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Zuben0
Stálý člen
1. 3. 2011   #1
-
0
-

Dobrý den, mám Form, kde mám napsaný nějaký text, tlačítka a textBoxy, a já bych potřeboval aby se posouvali podle velikosti okna, nevíte prosím jak na to ? díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.23.–
Reklama
Reklama
1. 3. 2011   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.157.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zuben0
Stálý člen
1. 3. 2011   #3
-
0
-

mockrát děkuju, to by mě opravdu nenapadlo použít anchor, já to stále dělal přes dock :). Mohl bych ještě jednu otázku ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.23.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
1. 3. 2011   #4
-
0
-

To Zuben : co kdyby si tu otázku zrovna položil? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Zuben0
Stálý člen
1. 3. 2011   #5
-
0
-

omlouvám se :), jak mám udělaný připojení k MySQL, tak bych potřeboval udělat něco jako uživatelskou sekci, na hlavním Form mám menu a tam nastaveni -> Připojení k db a tam se otevře nový Form kde se nastavuje server, port, heslo, jmeno a tyto údaje bych potřeboval, aby se načetli do mého stringu a stále byly napsány v tom nastavení

EDIT: tak už jsem s tím začal, mám zapsané hodnoty v Nastaveni.xml, do texBoxu se mi zapíší, ale nevím jak je upravit.
EDIT2: Založil jsem nový příspěvek - Uprava dat v xml

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.23.–
CZechBoY+4
Věrný člen
7. 3. 2011   #6
-
0
-

co třeba veřejná statická třída? já si tam ukládám připojení s DB třeba..

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý