Tandemový seskok – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Tandemový seskok – Offtopic – Fórum – Programujte.comTandemový seskok – Offtopic – Fórum – Programujte.com

Jasper0
Věrný člen
18. 11. 2006   #1
-
0
-

Zkoušeli jste někdo tandemový seskok z letadla s padákem? Chystám se na to příští sezónu. Máte někdo osobní zkušenosti, zážitky atd? Podle popisu to vypadá cool :D 20 minut let letadlem, 1 minuta volny pad - rychlost nad 200km/h a 6 minut dolet na padáku...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zdeněk Lehocký
~ Šéfkorektor
+2
Grafoman
18. 11. 2006   #2
-
0
-

To Jasper: Já ještě ne, ale taky to možná zkusím, mám pár kontaktů, už mi to někdo nabízel. Strašně se bojím výšek a padání, a proto bych do toho šel :ms_0022:

Nahlásit jako SPAM
* Šéfkorektor *
Josef V?t?0
Super člen
18. 11. 2006   #3
-
0
-

Určitě může jít o velmi zajímavý zážitek, ale asi bych do toho nešel. Ne že bych se bál, to ne. :ms_0009: Ale jestli se vyplatí platit za těch 27 minut (resp. jenom 1 pořádnou minutu). Btw. kolik vlastně takový seskok stojí??

Ale když se na to podívám z jiného úhlu, poměr cena/výkon tu asi bude vyšší, než na horských drahách na Matějské pouti? :ms_0001:

Nahlásit jako SPAM
eMan0
Stálý člen
19. 11. 2006   #4
-
0
-

Skvělé téma :), nedávno jsem to rozebíral s kamošem. Musí to byt naprostá bomba, taky se tady obcas bojim vysek ale tohlens by me nevadilo.

Ceny :
cca 3000 seskok v tandemu
cca 1200 nafoceni seskoku
cca 1600 natoceni seskoku na video

josi.ow: ty to mozna vidis jako minutu :) ale pro me to bude zabava na celej den, navic uz den predem me bude spatne :D. Podle me jsi to uzivas uz haodne kdyz letis letadlem, potom 1minuta skok kdy jse ti adrenalin napumpuje moc a moc, a potom 6minut dolet coz je taky zabava... :D

btw: nevim jestli ty casy jsou presne...

Nahlásit jako SPAM
Jasper0
Věrný člen
19. 11. 2006   #5
-
0
-

Ty ceny jsou r?zn?. J? m?m vyhl?dnutou firmu, kde skok stoj? 3600 a foto + DVD dohromady za 1900...
Jinak jsem nekde na?el prvn? praktick? tip :D P?i voln?m p?du nen? doporu?eno otv?rat pusu a d?chat rad?ji nosem :D Pr? u? tu pusu pak nezav?e?, jak ji jednou otev?e? :D

Nahlásit jako SPAM
eMan0
Stálý člen
19. 11. 2006   #6
-
0
-

To Jasper: No já jsem viděl takovej balíček kde máš v té ceně i několik školení, nápoje, možná i jídlo atd...

Nahlásit jako SPAM
pr0ph3t
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
19. 11. 2006   #7
-
0
-

Kamoska skakala v tandemu. Prej je to nezapomenutelnej zazitek. Takze rozhodne doporucuju ;-)

Nahlásit jako SPAM
Josef Vítů0
Super člen
19. 11. 2006   #8
-
0
-

Někdy to vyzkouším.

Jasper píše: Jinak jsem nekde našel první praktický tip :D Při volném pádu není doporučeno otvírat pusu a dýchat raději nosem :D Prý už tu pusu pak nezavřeš, jak ji jednou otevřeš :D

Tomu bych i docela věřil. :ms_0011:

Nahlásit jako SPAM
Lukáš Churý
~ Šéfredaktor
+8
Hero
19. 11. 2006   #9
-
0
-

eMan píše:#
# Skvělé téma :), nedávno jsem to rozebíral s kamošem. Musí to byt naprostá bomba, taky se tady obcas bojim vysek ale tohlens by me nevadilo.#
##
#Ceny :#
#cca 3000 seskok v tandemu#
#cca 1200 nafoceni seskoku#
#cca 1600 natoceni seskoku na video#
##
#josi.ow: ty to mozna vidis jako minutu :) ale pro me to bude zabava na celej den, navic uz den predem me bude spatne :D. Podle me jsi to uzivas uz haodne kdyz letis letadlem, potom 1minuta skok kdy jse ti adrenalin napumpuje moc a moc, a potom 6minut dolet coz je taky zabava... :D#
##
#btw: nevim jestli ty casy jsou presne...

U nás 3000 Kč + 500 za video.

Nahlásit jako SPAM
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Labe
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
19. 11. 2006   #10
-
0
-

jj, nejraději bych skočil hned zejtra :ms_0126:

Nahlásit jako SPAM
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
20. 11. 2006   #11
-
0
-

Moje přítelkyně to zkoušela a líbilo se jí to... já nejsem sebevrah a mám závratě... takže sem zůstal na pevné zemi :ms_0940:

Nahlásit jako SPAM
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
marek
~ Anonymní uživatel
521 příspěvků
1. 10. 2007   #12
-
0
-

To Curo:Jo.Za 3000 Kč + Video na ruce za 500 Kč skáče jeden vyhulenej týpek v Kunovicích.Viděl jsem ho tam a řeknu Ti,že si raději připlatím.Co je levné-smrdí.A tady nejde o žádnou legraci.

Nahlásit jako SPAM
Tokan0
Grafoman
1. 10. 2007   #13
-
0
-

To JMM:Hrdino :-D

K tomu, že Vám dají i pití a jídlo. Myslíte si že udělají dobře, když vám před tim letem dají najíst? :-D

Nahlásit jako SPAM
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
1. 10. 2007   #14
-
0
-

To Tokan: to víš no... nemá rád vejšky... tak se tam nepohrnu

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.16.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
mephi0
Expert
2. 10. 2007   #15
-
0
-

Tokan píše:#
# To JMM:Hrdino :-D#
##
#K tomu, že Vám dají i pití a jídlo. Myslíte si že udělají dobře, když vám před tim letem dají najíst? :-D

dobry marketingovy ťah,, lebo im to možno vyvratiš.

Nahlásit jako SPAM
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Lucie
~ Anonymní uživatel
35 příspěvků
3. 1. 2008   #16
-
0
-

Prodám nevyužitý poukaz na tandemový seskok včetně natočení zážitku na video a vypálení na DVD, vše za 4500,- Kč. Pište na lucie-k@email.cz.

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.43.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý