Zkoušeli jste někdo tandemový seskok z letadla s padákem? Chystám se na to příští sezónu. Máte někdo osobní zkušenosti, zážitky atd? Podle popisu to vypadá cool :D 20 minut let letadlem, 1 minuta volny pad - rychlost nad 200km/h a 6 minut dolet na padáku...
Fórum › Offtopic
Tandemový seskok
To Jasper: Já ještě ne, ale taky to možná zkusím, mám pár kontaktů, už mi to někdo nabízel. Strašně se bojím výšek a padání, a proto bych do toho šel :ms_0022:
Určitě může jít o velmi zajímavý zážitek, ale asi bych do toho nešel. Ne že bych se bál, to ne. :ms_0009: Ale jestli se vyplatí platit za těch 27 minut (resp. jenom 1 pořádnou minutu). Btw. kolik vlastně takový seskok stojí??
Ale když se na to podívám z jiného úhlu, poměr cena/výkon tu asi bude vyšší, než na horských drahách na Matějské pouti? :ms_0001:
Skvělé téma :), nedávno jsem to rozebíral s kamošem. Musí to byt naprostá bomba, taky se tady obcas bojim vysek ale tohlens by me nevadilo.
Ceny :
cca 3000 seskok v tandemu
cca 1200 nafoceni seskoku
cca 1600 natoceni seskoku na video
josi.ow: ty to mozna vidis jako minutu :) ale pro me to bude zabava na celej den, navic uz den predem me bude spatne :D. Podle me jsi to uzivas uz haodne kdyz letis letadlem, potom 1minuta skok kdy jse ti adrenalin napumpuje moc a moc, a potom 6minut dolet coz je taky zabava... :D
btw: nevim jestli ty casy jsou presne...
Ty ceny jsou r?zn?. J? m?m vyhl?dnutou firmu, kde skok stoj? 3600 a foto + DVD dohromady za 1900...
Jinak jsem nekde na?el prvn? praktick? tip :D P?i voln?m p?du nen? doporu?eno otv?rat pusu a d?chat rad?ji nosem :D Pr? u? tu pusu pak nezav?e?, jak ji jednou otev?e? :D
Někdy to vyzkouším.
Jasper píše: Jinak jsem nekde našel první praktický tip :D Při volném pádu není doporučeno otvírat pusu a dýchat raději nosem :D Prý už tu pusu pak nezavřeš, jak ji jednou otevřeš :D
Tomu bych i docela věřil. :ms_0011:
eMan píše:#
# Skvělé téma :), nedávno jsem to rozebíral s kamošem. Musí to byt naprostá bomba, taky se tady obcas bojim vysek ale tohlens by me nevadilo.#
##
#Ceny :#
#cca 3000 seskok v tandemu#
#cca 1200 nafoceni seskoku#
#cca 1600 natoceni seskoku na video#
##
#josi.ow: ty to mozna vidis jako minutu :) ale pro me to bude zabava na celej den, navic uz den predem me bude spatne :D. Podle me jsi to uzivas uz haodne kdyz letis letadlem, potom 1minuta skok kdy jse ti adrenalin napumpuje moc a moc, a potom 6minut dolet coz je taky zabava... :D#
##
#btw: nevim jestli ty casy jsou presne...
U nás 3000 Kč + 500 za video.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Moje přítelkyně to zkoušela a líbilo se jí to... já nejsem sebevrah a mám závratě... takže sem zůstal na pevné zemi :ms_0940:
To Tokan: to víš no... nemá rád vejšky... tak se tam nepohrnu
Tokan píše:#
# To JMM:Hrdino :-D#
##
#K tomu, že Vám dají i pití a jídlo. Myslíte si že udělají dobře, když vám před tim letem dají najíst? :-D
dobry marketingovy ťah,, lebo im to možno vyvratiš.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze