C# třída se štětcem – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# třída se štětcem – C / C++ – Fórum – Programujte.comC# třída se štětcem – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
senol
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
5. 3. 2011   #1
-
0
-

Dobrý den,
mám třídu na kreslení obdelníku, v ní mám definovaný štětec

public static SolidBrush stetec = new SolidBrush(Color.Transparent);

který je defaultně nastaven na průhlednou barvu. Nevím ale jak ve třídě mám definovat načtení nové barvy uživatelem?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.36.–
Reklama
Reklama
nervak0
Věrný člen
5. 3. 2011   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
senol
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
5. 3. 2011   #3
-
0
-

To nervak : jde mi spíš o ten kus programu v třídě..

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.36.–
nervak0
Věrný člen
6. 3. 2011   #4
-
0
-

Nechápu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
CZechBoY+4
Věrný člen
7. 3. 2011   #5
-
0
-

Color barva = ColorDialog.Color

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 63 hostů

Podobná vlákna

Třída object v c++ — založil Porcepoque

Třída, konstruktory — založil JakeBuchar

C++ třída v DLL — založil yaqwsx

Třída ve třídě, C++ — založil Luu

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý