sháním někoho schopného a ne moc líného, kdo napíše v C++ kus programu, který se pak nechá zkompilovat na mojim počítači.
Jedná se o toto: v mém počítači mám adaptér HP-IB od National Instruments, k tomuto adaptéru je přes kabel napojen měřící přístroj, konkrétně spektrální analyzátor a také vf generátor, čítač a měřič výkonu. Program musí nastavit tyto přístroje (odeslat na ně povely a data) a přečíst z nich naměřená data a ty data zchroustat a zobrazit. Takže ten kdo bude psát program, musí být schopný, protože nebude mít ten HW, teda ty měřáky k dispozici. U mne i u něj bude stejný kompilátor, stejné vývojové prostředí, na mojim se to pouze zkompiluje a spustí a otestuje. Bohužel jiná cesta není ...
Fórum › Inzerce
Hledám kodéra C++ na spolupráci
Mozna bych to zkusil...Jen si nejsem jisty s HP-IB, nikdy jsem s nim nedelal. O jaky kompilator se jedna?
S kompilatorem bych se prizpusobil, nejlepe nejaký co je zadarmo na wokna XP. Bylo by dobre mit stejny kompilator :)
To HP-IB není zase tak složité, v podstatě jsde o odesílání textových řetězců na port, anebo opačně čtení tektových řetězců z portu. Správu portu zajistí driver k HP-IB adaptéru. Ten je profesionální od National Instruments nebo HP.
Až by se toto zvládlo, pak by se dělalo jen zpracování dat v PC s grafickým zobrazením. To mi přijde mnohem složitější než ta obsluha HP-IB.
To remmidemmi : Tak muzu to zkusit....mail zidz@email.cz
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů
Podobná vlákna
Hledám - Kodéra/Programátora — založil Michal Zika
Hledám kodéra/programátora — založil Neutry
Hledám Programátora na nezávaznou/ávaznou spolupráci — založil Mayor und Minor
Hledám HTML/CSS kodéra... — založil totcmd
Hledám WordPress programátora/kodéra — založil Programátor
Moderátoři diskuze