Dll Knižnice??? – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Dll Knižnice??? – Delphi – Fórum – Programujte.comDll Knižnice??? – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
delphak0
Stálý člen
12. 3. 2011   #1
-
0
-

cavte. Chcel som sa spýtať či možem DLL knižnicu použiť ako nejaký súbor (doplnok) ktorý ak moje aplikácia nájde tak kód z nej skopíruje do seba aby som do samotnej aplikácie dávať niekoľko tisíc krát if....then a zase ale aby som to dal do tej knižnice a potom už iba nejak pripojil. Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.83.–
Programátor dělá co umí, počítač si dělá co chce
Reklama
Reklama
delphak0
Stálý člen
16. 3. 2011   #2
-
0
-

co to nikto nevie alebo sa to nedá?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.61.–
Programátor dělá co umí, počítač si dělá co chce
KIIV+42
God of flame
16. 3. 2011   #3
-
0
-

what's the difference?

krom toho if/else nekolik tisickrate je spis chyba mezi klavesnici a zidli - malo ktera vec si neco takoveho zaslouzi (a to mozna ani tak ne)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
vega33
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
16. 3. 2011   #4
-
0
-

Suhlasim s KIIV....chyba je presne tam,kde napisal.Treba si nastudovat CO to vlastne DLL je a na co sluzi.To co chces samozrejme nejde,ale da sa cast kodu vynat do DLL a ked najdes novsiu kniznicu,tak len prepises samotny DLL subor....samozrejme za dodrzania urcitych podmienok.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.168.55.–
delphak0
Stálý člen
16. 3. 2011   #5
-
0
-

a dalo by sa to nejakým iným sposobom aby som mal nejaké subory k programu z kade by sa to kopirovalo do programu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.72.–
Programátor dělá co umí, počítač si dělá co chce
vega33
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
16. 3. 2011   #6
-
0
-

Tato zalezitost je zlozita a zalezi od toho,co chces kopirovat.Je k tomu treba velmi vela skusenosti a poznat zlozenie exe suboru...absolutne neodporucam a vobec neviem odhadnut,k comu by to bolo dobre.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.168.55.–
Sniper
~ Anonymní uživatel
184 příspěvků
16. 3. 2011   #7
-
0
-

Nějak ani nechápu o co ti přesně jde. Pokud se jedná o nedílnou součást programu která bude použita vždycky, tak nevím na co ji chceš vydělit. Jestli to myslíš jako oddělení části zdrojovýho kódu (třeba kvůli přehlednosti), tak to prostě hoď do jiný unity. Místo mračna if-then-else použij case (jde-li to). A než se v něčem začneš vrtat tak si o tom něco přečti, ať pak nejsi za blbce.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.201.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Podobná vlákna

Problémy C a knižnice gd — založil bbeni

Bezpečnostné knižnice — založil namorblade

Otvorenie kniznice — založil Anonymní uživatel

Graficke kniznice — založil Tomi

Knižnice mimo exe — založil Ricky4852

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý