Problém s CSS layoutem – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problém s CSS layoutem – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comProblém s CSS layoutem – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Jarda0
Stálý člen
19. 11. 2006   #1
-
0
-

Pros?m n?jakou dobrou du?i, kter? by mi poradila s t?mto layoutem
http://acaci.g8mb.cz/css.jpg. Chci prvky pozicovat p?es CSS, ale
narazil jsem na probl?my s bloky a ?pln? jsem se v tom zamotal. Str?nka by m?la
b?t centrovan? a ?daje prvk? jsou v px. Mockr?t d?kuji, jestli mi n?kdo vyrob?
kod, ?i mi jen porad? a nebo uvede n?jak? odkaz, kde je n?co v?c (bloky) o CSS
pozicov?n

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Hehe :D
P4nther0
Super člen
19. 11. 2006   #2
-
0
-

Styly:



#page {width:753px; }
#logo {width:203px; height:165px; background-color:#333333; float:left;}
#hornivelky {width:550px; height:121px; float:left; background-color:#999999; }
#menu {width:550px; height:44px; float:right;}
#menuvelkyhorni {width:138px; height:23px; float:right; background-color:#FF00FF;}
#menumalyhorni {width:137px; height:23px; float:right; background-color:#FF0000;}
#menuvelkydolni {width:138px; height:21px; float:right; background-color:#0000FF;}
#menumalydolni {width:137px; height:21px; float:right; background-color:#000000;}
#hlavni {width:753px; clear:both; background-color:#FFFF00;}
#paticka {width:753px; height:22px; clear:both; background-color:#AAA;}


Do body vložit:


<div id="page">
<div id="logo">
</div>
<div id="hornivelky">
</div>
<div id="menu">
<div id="menuvelkyhorni">
</div>
<div id="menumalyhorni">
</div>
<div id="menumalyhorni">
</div>
<div id="menuvelkyhorni">
</div>
<div id="menuvelkydolni">
</div>
<div id="menumalydolni">
</div>
<div id="menumalydolni">
</div>
<div id="menuvelkydolni">
</div>
</div>
<div id="hlavni">
Hlavni pole
</div>
<div id="paticka">
</div>
</div>


Otestované to je ve FF.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Co můžeš odložit na zítra, odlož na pozítří a máš dva dny volna !
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
Jarda0
Stálý člen
19. 11. 2006   #3
-
0
-

To p4nther: Super, díky moc, že sis s tím dal práci, docela mi to už dochází z toho kodu, fakt díky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Hehe :D
P4nther0
Super člen
20. 11. 2006   #4
-
0
-

To Jarda: Zabralo mi to deset minut, taky sem to nedělal poprvé..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Co můžeš odložit na zítra, odlož na pozítří a máš dva dny volna !
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
Jarda0
Stálý člen
20. 11. 2006   #5
-
0
-

Hele, když do toho menu pak naházím buttonky, tak v IE6 je asi 5 px bílá čára :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Hehe :D
P4nther0
Super člen
21. 11. 2006   #6
-
0
-

To Jarda: A ve FF to vypadá jak? A jak velký sou ty obrázky?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Co můžeš odložit na zítra, odlož na pozítří a máš dva dny volna !
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
Jarda0
Stálý člen
21. 11. 2006   #7
-
0
-

Obrázky maj stejné rozměry jako ty boxy na ně, Opera OK, FF OK, IE7 OK, jen IE6 to posere :ms_0215:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Hehe :D
P4nther0
Super člen
22. 11. 2006   #8
-
0
-

To Jarda: Pošli mi, prosím, screenshot, to bude jednodušší.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Co můžeš odložit na zítra, odlož na pozítří a máš dva dny volna !
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Problém s css — založil lukas775

Problém s CSS — založil Kari

Problém v css — založil Paja2

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý