Jquery - odznačení active třídy v menu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jquery - odznačení active třídy v menu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comJquery - odznačení active třídy v menu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
14. 3. 2011   #1
-
0
-

Zdravim, mám menu a potřebuju aby zůstalo po kliknutí v druhé úrovni po refreshi otevřené. To jsem už zařídil. Ale poté potřebuji aby, když kliknu na v hlavním menu na první úrověň jiné části stromu, aby se toto otevřené zavřelo a otevřelo se příslušné menu patřící první té úrovni.

http://jablonec.cimbal.eu/

* 13:44 ted to tam nějako neběží, pracuje se na obnově serveru, menu je však použito v ukázce http://cimbal.eu/shop/

Poradítě někdo jakej script by pracvoval tak jak potřebuji? Ted se to po refreshi zavírá. Což už sem opravil, ale mám problém s tím chováním, když chci otevřít další a tamto zavřít.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
14. 3. 2011   #2
-
0
-

Zvláštní, mně ta tvoje ukázka funguje (pokud jsem teda správně pochopil co od toho chceš).

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.4.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
15. 3. 2011   #3
-
0
-

Ano funguje to, ale když vybereš položku v menu a dáš refresh tak už to nezůstane odevřené. To jsem vyřešil. Problém je, že neumím toto otevření zase zavřít když kliknu na jinou část stromu (když rozkliknu jinou 1. úroveň)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
15. 3. 2011   #4
-
0
-

Stačilo by po kliknutí zavřít všechna menu (třeba fcí .each()) a pak otevřít to, které chceš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.4.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
15. 3. 2011   #5
-
0
-

to bych přesně potřeboval, zkusím to nejdřív sám a pak se kdyžtak optám na rady. Jquery prakticky neovládám.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
15. 3. 2011   #6
-
0
-

Mohl by jsi mi s tím pomoct? Zkoušel sem to, k nějaké funkčnosti jsem se přiblížil, ale nejde mi to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
15. 3. 2011   #7
-
0
-

Zkus to tam uploadnout jak to má být - s těma funkčníma odkazama ať přesně vidím co to dělá :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.4.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
16. 3. 2011   #8
-
0
-

Ono tohle patří do jiné firmy. Ta zatím neběží, musel by sis do hostu ve win zadat pár údajů.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý