Algoritmus hľadania najskôr najlepší – Pascal – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Algoritmus hľadania najskôr najlepší  – Pascal – Fórum – Programujte.comAlgoritmus hľadania najskôr najlepší – Pascal – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Dominika0
Duch
16. 3. 2011   #1
-
0
-

Chcem vás veľmi pekne poprosiť o pomoc. Zadanie mojej úlohy je: V ľubovoľnom vývojovom prostriedku realizujte algoritmus hľadania najskôr najlepší a demonštrujte jeho použitie na jednoduchom príklade.(môže byť aj v pascale)

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.234.–
Reklama
Reklama
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
19. 3. 2011   #2
-
0
-

Já bych aji pomohl, ale nerozumím tomu zadání...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
ppowa
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
27. 3. 2011   #3
-
0
-

Ja bych mel tez otazku v pascalu bych potreboval proceduru ktera utridi libovolna cisla v poli od nejvetsiho po nejmensi, diki

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.103.113.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
27. 3. 2011   #4
-
0
-

To ppowa :
Tak si tu proceduru napiš, nebo si ju najdi na internetu, přímo v Pascalu žádná není.
Jen tak na okraj, libovolné číslo v poli Pascal neumí, buď je to číslo reálné nebo celé.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
ppowa
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
28. 3. 2011   #5
-
0
-

sory, uloha je udleat proceduru ktera usporada pole 10 cisel od nejmensiho po nejvetsi

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.26.–
KIIV+42
God of flame
28. 3. 2011   #6
-
0
-

To ppowa : a nevis co na to pouzit? buble sort? select sort? quick sort? a spousta dalsich a dalsich
quicksort je sice narocnejsi na implementaci ale ma jen logaritmickou slozitost.. buble sort je zase nejrychlejsi se zarazkou a serazenym polem.. na opacne serazenym je absolutne nejhorsi .. a tak dale

ale pro 10 cisel je to vcelku jedno

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Algoritmus — založil LuckaH

Algoritmus — založil Jirina.K

C++ algoritmus — založil silent

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý