Vložení textu tam kde je kurzor myši? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vložení textu tam kde je kurzor myši? – C / C++ – Fórum – Programujte.comVložení textu tam kde je kurzor myši? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
nevím
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
16. 3. 2011   #1
-
0
-

Zdravím,dělám takový program který automaticky spustí nějakou multiplayer hru a kurzor myši se přemístí na souřadnice kde se píše jméno a heslo ale problém je v tom že já nevím jak tam vložit text kde je kurzor myši,je nějaký příkaz který vloží nějaký text na místo kurzoru myši?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.19.38.–
Reklama
Reklama
guest
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
19. 3. 2011   #2
-
0
-

http://tinyurl.com/69sjjvs

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.143.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
19. 3. 2011   #3
-
0
-

To nevím :
Já nevím, jestli dobře rozumím tomu co chceš, ale jestli tomu rozumím správně, tak to asi máš vymyšlené blbě.
Takže jestli jsem to pochopil: Máš nejakou funkční multiplayer hru. Ty píšeš program, který tu hru spustí a měl by do přihlašovacího dialogu vložit jméno a heslo. A myslíš si, že když najdeš funkci, která šoupne kurzor myši nad to přihlašovací okénko, tak zas nějakou jinou funkcí do toho okénka vložíš text?
Takhle to asi nefunguje...
Kdyby to bylo kdysi dávno pod DOSem, tak se to řešilo tak, že před spuštěním programu by se ty údaje naházely do bufferu klávesnice a následně spuštěná aplikace si je vybrala. Případně (pokud buffer nestačil) se na to napsal rezidentní program, který to do ní naházel postupně.
Ale dnes pod Windows? Těžko říct, v tom se tak neorientuju, ale snad by šlo tím tvým programem poslat té hře nějaké události - ideálně kdyby v tom dialogu fungovaly klasické ovládací klávesy TAB na přechod do dalšího editačního políčka, myš bych do toho raději asi vůbec...
Každopádně něco podobného už je dávno hotové, scriptovací jazyk, který za tebe ovládá myš a posílá aplikacím vstupy jakoby z klávesnice.
Viz třeba http://www.autoitscript.com/site/autoit/

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
guest
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
20. 3. 2011   #4
-
0
-

aha, tak to se omlouvam za ten google, spatne sem to pochopil..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.161.63.–
nevím
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
24. 3. 2011   #5
-
0
-

Dík za odpovědi,nevíte ještě jestli neexistuje kod který by za mě zmáčkl třeba písmeno A?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.19.38.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 257 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý