Is_dir nepozna adresar – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Is_dir nepozna adresar – PHP – Fórum – Programujte.comIs_dir nepozna adresar – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
3. 3. 2006   #1
-
0
-

Nevite co delat, kdyz mi funkce is_dir nepozna slozku od souboru? O nekterych slozkach se mi snazi tvrdit, ze to jsou soubory, a ja uz vubec nevim, jak dal.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Reklama
Reklama
krtek0
Návštěvník
4. 3. 2006   #2
-
0
-

Ehm složka a soubor je to samé

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
BAFIKY BAF, NESEŽRALS HO?! krtek alias pařmen, abyste věděli :)
4. 3. 2006   #3
-
0
-

pockej, vzdyt snad funkce is_dir je prave od toho, aby odlisila soubor [file] od slozky [folder]. Nebo se pletu???

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
krtek0
Návštěvník
4. 3. 2006   #4
-
0
-

CommanderZ napsal:

Počkej, vždyť snad funkce is_dir je právě od toho, aby odlišila soubor [file] od složky [folder]. Nebo se pletu?



A jo, to jsem zblbl já, máš pravdu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
BAFIKY BAF, NESEŽRALS HO?! krtek alias pařmen, abyste věděli :)
4. 3. 2006   #5
-
0
-

Prave jsem prisel na to, ze tahle chyba je obsazena i v tom zdrojaku na prochazeni adresaru, co jsem ho publikoval ve Skriptech.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

Podobná vlákna

Read_dir a is_dir — založil ench

Virtuální adresář — založil Svist

Nový adresář v Coppermine — založil Thelle

Adresář klientů - jak na něj? — založil mhubacek

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý