Neexistující sloupec v DB, ošetření vyjímky – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Neexistující sloupec v DB, ošetření vyjímky – C / C++ – Fórum – Programujte.comNeexistující sloupec v DB, ošetření vyjímky – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
jurasek07
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
23. 3. 2011   #1
-
0
-

Pokouším se vytvořit univerzální tiskovou stránku v SharePoinu. Všechny odkazy odkazují na samotnou stránku aspx, kde mám nastaveno zobrazování jednotlivých sloupců. Níže uvádím jeden řádek pro zobrazení určitého sloupce. Tento příkaz mi také ošetřuje, když v buňce není žádné datum. Pokud však sloupec v DB neexistuje (např. sloupec "Jméno žadatele"), zobrazí to chybu stránky. Pokud někoho napadá, jak ošetřit to, když sloupec neexistuje, tak mi prosím poraďte. Děkuji

if (thisItem["Jméno žadatele"]!=null) { Response.Write("Jméno žadatele: " + thisItem["Jméno žadatele"].ToString()); }

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.89.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
31. 3. 2011   #2
-
0
-

Vždycky by mělo jít si nechat vylistovat seznam sloupců, které tabulka obsahuje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 140 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý