Ahoj,
Chci si napsat program na posílání sms, který bude využívat oficiálních sms bran našich operátorů. Tento program je určen pro PocketPC, GUI chci udělat v Tkinteru (takže poběží i na PC, ale není to pro mě důležité). Problém je ovšem s modulem PIL pro pythonce.. našel jsem ho na code.google a už tam autor varoval, že nemusí fungovat správně. Zásek nastal u převodu formátu obrázku (captcha) z jpg na tkinterovský formát příkazem p = ImageTk.PhotoImage(obrázek)... PILce si postěžoval na chybějící modul _imagingtk.pyd. Použití tohoto modulu z desktopové verze nepřichází v úvahu kvůli nekompatibiltě instrukční sady procesoru... Jedná se totiž o modul napsaný v C++ (nebo C)... tak se tedy ptám:
Nevíte co konkrétně tento modul dělá a šel by vytvořit jeho ekvivalent v pythonském kódu?
ještě dodám, že o C-like jazycích vím velmi málo., zároveň přikládám jeho zdrojový kód získaný ze stránek PILce
Odkaz na projekt PILce: http://code.google.com/p/pilce/
Fórum › Python
Problém s PILce
Tak jsem to vyřešil.. Stačilo ten obrázek převést na GIF... :P
Na můj problém s captchou to stačit bude, potíž nastane tehdy, bude li se někdo snažit zobrazit obrázek v optimální kvalitě, tam už se řešení bude hledat obtížněji...
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host
Podobná vlákna
Problem — založil Ghosta
Problém — založil pali6
Problém v C — založil Robin
Problem s C++ — založil ower
Moderátoři diskuze