Pri nacitani z xml sa nezobrazuje text – Flash – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pri nacitani z xml sa nezobrazuje text – Flash – Fórum – Programujte.comPri nacitani z xml sa nezobrazuje text – Flash – Fórum – Programujte.com

 

meche
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
30. 3. 2011   #1
-
0
-

zdravim!

mam taky problem. snazim sa vytvorit quiz, s dvoma variantami testu, ktore sa spustia po stlaceni prislusneho buttonu.
oba testy funguju ako maju, len nerozumiem, preco sa nezobrazuje text odpovedi. na odpoved sa da kliknut, len nevidno text! text otazky vidno, no odpovedi nie.
vedel by mi niekto prosim poradit?

prikladam .fla a .xml
dakujem pekne za odpoved.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.254.–
meche
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
30. 3. 2011   #2
-
0
-

pripajam este xml subor

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.254.–
weroro0
Návštěvník
31. 3. 2011   #3
-
0
-

Fuuu. Tak toto je veľmi škaredo napísané celé. (nič v zlom, len som úprimný). Nehral som sa s tým, ale ako prvé by som skúsil embednúť do textových polí fonty. Ak to nezaberie, tak by som skúsil zmeniť priraďovanie textovej hodnoty textfieldu, lebo teraz je to robené pomocou VAR, a nie pomocou instance name. Toto by som zmenil aj keby to fungovalo :) Ak nezaberie ani to, treba otestovať (napr. pomocou TRACE() ale cez debug mode) , či sa dané položky správne načítajú z XML a či sa zapíšu do poľa, poprípade, či máš správne zadané cesty k textfieldom. Inak by som to celé prepísal.

Musím však pochváliť ten pekný efekt pri chybnej alebo správnej odpovedi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.102.–
Javascript (ES5, ES6+) / Typescript Developer, Vanilla Front-end ninja, HTML, CSS specialist

Hlúpa otázka vzniká ako reakcia na nedostatok relevantných informácií.
meche
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
23. 4. 2011   #4
-
0
-

ja sa flashu venujem len par dni, ten script som odkukala z nejakeho tutorialu na webe :)
kazdopadne dakujem pekne za odpoved, nakoniec som to ale urobila cele uplne inak. dik este raz! :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.254.–
meche
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
14. 5. 2011   #5
-
0
-

weroro, a vies mi prosim ta poradit ako docielit podporu slovenskych znakov? ked mam na webe hodeny flashovu vec s XML. dakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.254.–
weroro
~ Anonymní uživatel
84 příspěvků
14. 5. 2011   #6
-
0
-

Textové polia vo flash aplikácii, do ktorých načítavaš texty z XML musia mať v sebe embednuté fonty so stredoeurópskymi znakmi.
http://www.flash.cz/portal/clanek.aspx?id=381

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.102.–
meche
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
14. 5. 2011   #7
-
0
-

dakujem za link, toto "System.useCodepage = true;" pomohlo. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.254.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý