Čítač v C# - čítání 1000x za sekundu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Čítač v C# - čítání 1000x za sekundu – .NET – Fórum – Programujte.comČítač v C# - čítání 1000x za sekundu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
vas9
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
1. 4. 2011   #1
-
0
-

Ahoj. Marně se snažím inkrementovat proměnnou 1000x za sekundu. Používám System.Timers.Timer s Interval = 1. Volám obslužnou funkci, která provede inkrementaci proměnné ve třídě o 1. Problém je, že za sekundu má tato proměnná hodnotu pouze 60 (nikoliv 1000). Co dělám špatně?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.110.210.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
1. 4. 2011   #2
-
0
-

To vas9 : mozna od toho ocekavas takovou presnost jakou to proste nestiha

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
vas9
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
1. 4. 2011   #3
-
0
-

Inkrementovat každou milisekundu o 1 není nic tak náročného. Existuje nějaký jiný způsob realizace (který by to stíhal) než timer?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.110.210.–
KIIV+42
God of flame
1. 4. 2011   #4
-
0
-

To vas9 : no ja treba zase tolik neverim jazykum jako C# :D obcas s tim melo problemy i Delphi

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
nervak0
Věrný člen
1. 4. 2011   #5
-
0
-

V C#/Win každou milisekundu prostě nedáš.

K čemu to potřebuješ, nešlo by to řešit jinak?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
LoboTom
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
1. 4. 2011   #6
-
0
-

ach jo :o/ nastav si timer na 1s a po te sekunde pricitej 1000

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.67.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
1. 4. 2011   #7
-
0
-

To vas9 :
Timer pod windows nestíhá. Když jsem se onehdá zmínil klukovi, kerej tomu rozumí víc jak já, že mi přes windowsáckej timer nestíhaj kachny mávat křídlama (dělal jsem střeleckej trenažér), tak se jen shovívavě usmál...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.233.–
vas9
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
2. 4. 2011   #8
-
0
-

To LoboTom :
To mi zrovna nepomůže. Já potřebuju rozlišení 1ms kvůli dalším akcím :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.110.210.–
KIIV+42
God of flame
2. 4. 2011   #9
-
0
-

To vas9 : tak budes muset pouzit neco vic low level... pripadne nekde najit cas s presnosti na mikro/mili-sekundy pak uz z toho jen vytahnes aktualni hodnotu

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
PeterM0
Newbie
1. 5. 2011   #10
-
0
-

Nefunguje to nejako aj od procesoroveho casu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.128.–
Rubi0
Duch
6. 5. 2011   #11
-
0
-

To vas9 : Ahoj, timer určitě nebude nejlepší volba a v c# je možné udělat více než 1000 iterací za 1000ms. Například u mě je těch iterací za 1 sekundu 444 456 850.

static int counter = 0;

static void Main( string[] args )
{
ThreadPool.QueueUserWorkItem( IncreaseCounter );
Thread.Sleep( 1000 );

Console.WriteLine( counter );
Console.ReadKey();
}

static void IncreaseCounter( object status )
{
while ( true )
counter++;
}


Pokud chceš poradit nějak "konkrétněji" asi by bylo dobré nám vysvětlit svůj záměr ;o))

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.67.89.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 49 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý