Zdravim,
jakým způsobem mám vyvolat Exception, aby mi pokračoval dál kod a program(hra) normálně jel dál?
Jde mi o to, že když mám vypnutý server tak, aby se zobrazila chybová hláška, že je server vypnutý a nešlo se přihlásit.
Teď to vyhodí MessageBox a za 0,1ms se zavře celá hra aniž bych klikl na OK v MSGBOXu.
Ví někdo jak na to?
Fórum › .NET
C#(XNA) jak vyvolat Exception při odpojeném socketu?
A čo takto sa podeliť o kus kódu ak to nie je niečo tajné? ;-) Inak som moc nepobral túto vetu: "aby mi pokračoval dál kod a program(hra) normálně jel dál?" Výnimku by si mal vyhodiť normálne tam kde je potrebné, akurát je treba na správnom mieste odchytiť a zobraziť MessageBox, čo asi robíš. To následné zavretie už mi také jasné nie je a bez kódu asi ani nebude.
kod sem můžu hodit, není to tajný, je to někde z netu stejně :D
pošlu jen kousek, který dělá problémy...
clientSocket.BeginReceiveFrom(this.dataStream, 0, this.dataStream.Length, SocketFlags.None, ref epServer, new AsyncCallback(this.ReceiveData), null);
System.Windows.Forms.MessageBox.Show("Připojil jste se k: " + epServer + "\ns ID: " + sendData.ID + "\nDo lokace:" + lokace);
někdy vyhodí BeginReceiveFrom error a pak vše jde jak má, ale když to nevyhodí error tak se to hned na dalším řádku po ukončení toho try-catch vypne, ani neproběhne metoda onExiting
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 67 hostů
Podobná vlákna
Jak vyvolat proceduru z jiného modulu? (Excel) — založil Mircosoft
Jak vyvolat více operací po spuštění události? — založil Machta
Jak rethrownout exception z metody v C# — založil ondrej39
Xna jak na Input — založil Belze
Jak se naučit xna — založil James Extreme
Moderátoři diskuze