Stažení souboru v jiném vlákně? – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Stažení souboru v jiném vlákně? – .NET – Fórum – Programujte.comStažení souboru v jiném vlákně? – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Petr
~ Anonymní uživatel
696 příspěvků
6. 4. 2011   #1
-
0
-

Dobrý den. vytvářím aplikaci na dávkové stahování souborů. Problém je, že když spustím stahování, program zdánlivě zamrzne, do té doby než se stáhnou všechny soubory. Řešením by bylo spustit stahování souboru v jiném vlákně.

Dávkové stahování řeším for each cyklem

For Each item In Files
downloadFile(item)
Next

Dál mě napadlo použití DoEvents, ale vzhledem k tomu, že downloadFile() je ze zkompilované dll knihovny, tato možnost nepřichází v úvahu.

Soubory potřebuji stahovat za sebou, nikoliv paralelně. Mohl by mě prosím vás někdo postrčit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 146.102.122.–
Reklama
Reklama
Petrroll0
Stálý člen
6. 4. 2011   #2
-
0
-

Jeden z nejlepších návodů na vlákna na českém internetu, stačí relativně základní znalost C#. http://programujte.com/?rubrika=26&sekce=139&kategorie=361

Jinak pokud bys to nechtěl řešit do hloubky ale zajímá tě jenom tohle, tak by to jednoduše šlo asi takhle:



Thread noveVlakno = new Thread(() => {provedKod();});
noveVlakno.Start();
private void provedKod ()
{
foreach(item In Files)
{
downloadFile(item)
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
CZechBoY+4
Věrný člen
7. 4. 2011   #3
-
0
-

nebo pokud jede ne .NET frameworku verze 4 můžeš použít Parallel.ForEach ;-)
http://programujte.com/?akce=clanek&cl=2010060100-paralelni-programovani-a-net-4-0

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
nervak0
Věrný člen
7. 4. 2011   #4
-
0
-

To CZechBoY : Dotaz jsi vůbec nečetl, nebo jen nepochopil?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Petr
~ Anonymní uživatel
696 příspěvků
7. 4. 2011   #5
-
0
-

To Petrroll : děkuju, moc mi to pomohlo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 146.102.157.–
Petr
~ Anonymní uživatel
696 příspěvků
7. 4. 2011   #6
-
0
-

To Petrroll : děkuju, moc mi to pomohlo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 146.102.157.–
CZechBoY+4
Věrný člen
7. 4. 2011   #7
-
0
-

poslední řádek jsem nečetl, ale nechápu proč stahovat soubory postupně a ne najednou

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
KIIV+42
God of flame
7. 4. 2011   #8
-
0
-

To CZechBoY : pockej az te na serveru zabanujou za utok :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 74 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý