Ping.bat – Příkazový řádek – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ping.bat – Příkazový řádek – Fórum – Programujte.comPing.bat – Příkazový řádek – Fórum – Programujte.com

 

Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
9. 4. 2011   #1
-
0
-

mám problém s napsáním dávkového souboru, který by provedl ping a pak výsledky zapsal do *.txt
mám už hotové to samé na tracert

tracert seznam.cz > tracerts.txt


to mi funguje, ale ping ne.
za odpovědi děkuju :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.98.72.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
9. 4. 2011   #2
-
0
-

Nevidím důvod, proč by to nefungovalo. Nemáš tam jen nějaký překlep? Pro jistotu jsem to testnul a jde to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
9. 4. 2011   #3
-
0
-

takto vypadá ten bat na ping :

ping seznam.cz > pings.txt

a takto vypadá soubor pings.txt:
C:\Documents and Settings\***\Plocha\tracert>ping seznam.cz  1>pings.txt 

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.98.72.–
nervak0
Věrný člen
9. 4. 2011   #4
-
0
-

Když nezadáš celou cestu k programu, tak se shell pokouší ten program "najít". Ve tvém případě pro ping jako první najde ten ping.bat. Čili ten baťák spouští sám sebe.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
9. 4. 2011   #5
-
0
-

děkuji, problém vyřešen ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.98.72.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
9. 4. 2011   #6
-
0
-

a ještě bych se chtěl zeptat, nevíte jak udělat aby ty výsledky z tracert(v tracerts.txt) a pingu(pings.txt) poslal na nějakou e-mailovou adresu??

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.98.72.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
9. 4. 2011   #7
-
0
-

Na to už asi cmd nestačí, budeš muset použít powershell nebo nějaký skriptovací jazyk.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
9. 4. 2011   #8
-
0
-

import smtplib

sender = 'from@fromdomain.com'
receivers = ['to@todomain.com']

message = """From: From Person <from@fromdomain.com>
To: To Person <to@todomain.com>
Subject: SMTP e-mail test

This is a test e-mail message.
"""import smtplib

sender = 'from@fromdomain.com'
receivers = ['to@todomain.com']

message = """From: From Person <from@fromdomain.com>
To: To Person <to@todomain.com>
Subject: SMTP e-mail test

This is a test e-mail message.
"""

try:
smtpObj = smtplib.SMTP('localhost')
smtpObj.sendmail(sender, receivers, message)
print "Successfully sent email"
except SMTPException:
print "Error: unable to send email"

try:
smtpObj = smtplib.SMTP('localhost')
smtpObj.sendmail(sender, receivers, message)
print "Successfully sent email"
except SMTPException:
print "Error: unable to send email"

no takhle vypadá poslání emailu v pythonu, ale nevím jak tam vložit ty soubory jako příponu .. :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.98.72.–
niekto
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
29. 1. 2013   #9
-
0
-

vytvor/pomenuj si subor : spustiPing.bat

text v subore:

set /p ip="zadaj IP : " :
echo %ip%
ping -n 2 -w 500 %ip%

1r. po spusteni si vyziada IP

3r. -n kolkokrat ping /normalne je to 4 - zbytocne dlho/

    -w cas v ms

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.199.31.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Ping — založil antton

ARP a Ping v C# — založil JirkaX

Ping na server — založil Kubas129

Nefunguje ping — založil Paja2

Ping to Boolean — založil palo.jaros

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý